Mamanaluziexoxo
Moderator
Ja idę w weekend robić badania wszystkie i mój największy koszmar krzywa cukrowa, dobrze że wymyślili cytrynową glukozę, bo bym nie dała rady chyba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie z odbijaniem ale ze wzdęciami i to w pracy też nie jest komfortowe.Czy któraś z Was ma może problem z odbijaniem się? W zasadzie od dnia pozytywnych testów się z tym męczę, w pracy jest najgorzej, nie da się tego ogarnąć![]()
Ja to samoJa z odbijaniem mam podobniedodatkowo brak ochoty na cokolwiek zdrowego… wpycham w siebie owoce i warzywa, a najchętniej jechałabym na kfc, mcdonaldzie i kebabie
gdzie jestem raczej z tych co zdrowe jedzenie, fitness itd… masakra
![]()
Hahah, to dość ciekawe połączenieJa to samoDodatkowo śledzie i sok pomarańczowy. Najchętniej razem
![]()
Ja nie wiem naprawdę skąd sie biorą te smaki, przed weekendem robiłam leczo dla męża do pracy i naleśniki dla dzieci i przyszła mi taka straszna ochota na leczo w naleśniku ze musiałam to zjeśćJa to samoDodatkowo śledzie i sok pomarańczowy. Najchętniej razem
![]()
A to musisz juz teraz robic krzywą? Współczuję dla mnie raz na ciaze to wyzwanie a co dopieroJa idę w weekend robić badania wszystkie i mój największy koszmar krzywa cukrowa, dobrze że wymyślili cytrynową glukozę, bo bym nie dała rady chyba.
Hej, jestem z listopadówek. Z ciekawości weszłam na forum żeby zobaczyć czy jest już ktoś z marca i trafiłam na Twój post. Ja mam ciąże w niszy. Było to ryzykowne ale utrzymałam ją i jestem w 23 tc. W sierpniu mam kolejne usg, jeśli nic się nie zmieni to zrobią mi rezonans żeby sprawdzić czy łożysko nie wrasta w bliznę. Taką ciążę rozwiązuje się szybciej, zawsze poprzez cc. Życzę ci aby i tobie się udało.3 lata. A gdzieś po dwóch dowiedziałam się o niszy i potencjalnym problemie przy 2 bejbiku. Może lekarka była zbyt szczegółowa, tzn dobrze że mnie uświadomiła ale przy tym i nastraszyla. Teraz zanim zrobiłam test już czułam kłucie w okolicach blizny, głównie po lewej stronie gdzie też niedawno wyszła mi na zewnątrz endometrioza. Pierwsza ciąża była jakaś taka łatwiejszaTwoja blizna ile ma?
Tak musze terez, bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową w sumie od 10tc. Licze na cud, że tym razem jej nie będzie.A to musisz juz teraz robic krzywą? Współczuję dla mnie raz na ciaze to wyzwanie a co dopieroa jeszcze z mdłosciami 1 trymestru to juz wogole
![]()
Przynajmniej będzie z głowy. Oby było w normie.Tak musze terez, bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową w sumie od 10tc. Licze na cud, że tym razem jej nie będzie.