reklama

Marcowe mamy 2026

Dziewczyny z takich dziwnych objawów jeszcze… może któraś też tak ma 🙈 rano, zaraz po przebudzeniu muszę natychmiast iść do łazienki, mój brzuch jakby dostawał cynk, że się obudziłam i od razu jest 💩 dzień w dzień od około 4/5 dni 😬
Czy może któraś ma podobne objawy? 🙈 albo słyszała o czymś takim?
U mnie właśnie w inną stronę, bez dwóch szklanek ciepłej wody po wstaniu nic nie idzie…

reklama
Dziewczyny z takich dziwnych objawów jeszcze… może któraś też tak ma 🙈 rano, zaraz po przebudzeniu muszę natychmiast iść do łazienki, mój brzuch jakby dostawał cynk, że się obudziłam i od razu jest 💩 dzień w dzień od około 4/5 dni 😬
Czy może któraś ma podobne objawy? 🙈 albo słyszała o czymś takim?
Ja tak mam normalnie i bez ciąży hahaha nie można anawet chwili poleżeć po obudzeniu

Ja mam takie mega ssanie, ale to nie jest takie ssanie jak przy głodnym żołądku, jak mnie zacznie ssać to aż chce mi się wymiotować, mdleć i wszystko naraz. Do tego częściej boli mnie głowa…

U mnie metabolizm trochę przyspieszył ale nie tak że wyciąga mnie rano z łóżka do łazienki.

Ja to mam pecha, kupiłam sobie cukierki kokosowe w czekoladzie, zjadłam jednego, coś mi nie pasowało, dopiero później w domu czytam skład a tam jak byk że z alkoholem. Dzisiaj w pracy koleżanka częstowała ciastem podczas spotkania, tiramisu perfidnie nasączone alkoholem, zaczęłam jeść ale po drugim kęsie zaczęłam mieć rozkminy czy powinnam. No i zostawiłam niedojedzone a wszyscy brali dokładkę. Ja się zawsze przejmuje że to głupio tak zostawic

reklama
Ja mam takie mega ssanie, ale to nie jest takie ssanie jak przy głodnym żołądku, jak mnie zacznie ssać to aż chce mi się wymiotować, mdleć i wszystko naraz. Do tego częściej boli mnie głowa…
Z tym ssaniem mam podobnie! Tylko jak już mam jedzenie na talerzu to mi się nagle odechciewa…

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry