Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam jedno poronienie za sobą i jeśli mogę coś doradzić to gdy pojawia się plamienie i niepokoisz się, warto pójść nawet na sor i skontrolować to na USG - tak dla własnego spokojuJeszcze teraz zauważyłam brazowe plamienie na bieliźnie...ale tłumaczę sobie, ze wczoraj byłam u gina, wszystko bylo okej, wkładanie wziernika bolało więc mogła mi coś podrażnić, na dodatek zapomniałam wczoraj jednej dawki progesteronu wziąć
Jeszcze teraz zauważyłam brazowe plamienie na bieliźnie...ale tłumaczę sobie, ze wczoraj byłam u gina, wszystko bylo okej, wkładanie wziernika bolało więc mogła mi coś podrażnić, na dodatek zapomniałam wczoraj jednej dawki progesteronu wziąć
Ja nie wiem jak to się robiDziewczyny myślę, że już chyba możemy zrobić grupę zamkniętą, bo patrzę, że już jest nowa grupa kwietniowych mam.
Obserwuje, ale na razie to są trzy smugi na bieliznie i nic więcej. Też wieczorem biorę lactovaginal bo sluz zielonkawy się pojawił i ginekolog przepisał więc jak mnie wczoraj podrażniła wziernikiem, potem zaaplikowałam kapsułkę to rano zwykle ze mnie to wylatuje, więc liczę ze to jest to. Ale jakby się powtórzyło to zamierzam jechać na ip.Uważaj na siebie i obserwuj, a jak się powtórzy to idź na IP.
O pani, nawadniaj się i odpoczywaj dużo (w miarę możliwości że starszakiem)Dziewczyny, ale mam combo. Nie dość, że mnie mdliło ciążowo, to syn sprzedał mi jelitówkę… jak żyć![]()
Bo oni to liczą według pomiarów, które im wyszły na usg, też mam rozbieżnościJa po wizycie, jest pęcherzyk "w dnie macicy" a nie w bliźnie czyli kamień z serca. Nic więcej nie wiem i mam przyjść za tydzien-dwa potwierdzić ciążę. Dzisiaj wg moich obliczeń jest 5+5, według lekarki 5+3 (już zgłupiałam jak oni to liczą). No więc czekania ciąg dalszy. Ale jestem spokojniejsza.