reklama

Marcowe mamy 2026

Cześć, byłam dziś na tym kontrolnym badaniu no i niestety pusty pęcherzyk. Zarodek nie rozwinął się… no trudno, widocznie tak miało być. Życzę Wam wszystkim przyszłym mamusiom marcowym, wszystkiego dobrego, niech fasolki rosną zdrowo i Wy mamusie, również się trzymajcie. Trzymam za Was i za Wasze maluszki kciuki. Powodzenia 🙂
Bardzo mi przykro 😔

reklama
Hej dziewczyny, to i ja się zamelduje z kontrolnej wizyty w tym tygodniu😊 Fasolka przyspieszyła nieco i termin z USG wychodzi na 05.03, ostatnio było 08.03. Jest delikatna rozbieżność co do terminu z OM, ale niewielka i tak się ponoć często zdarza. Póki co jest wszystko w porządku, na razie mam się nie martwić rozjechanymi wynikami morfologii. Czuję się w miarę ok pomijajac mega ssanie w żołądku i mdłości jak nie zjem o czasie. Jak uważacie do którego tygodnia jest czas na zmianę lekarza? Obecnie 9+1
ja w pierwszej ciąży zmieniłam w 4 miesiącu, bo się przeprowadzaliśmy. W drugiej w połowie jakoś, bo mnie pierwszy lekarz tak denerwował i zlewał, że zmieniłam i poszłam do poradni szpitalnej tam gdzie rodziłam. Żaden z lekarzy nie miał problemu, że tak późno przyszłam. Oczywiście pytali dlaczego zmiana, ale nie oceniali

Dziewczyny administracja mi odpisała w sprawie grupy zamkniętej to wygląda to tak, że musiałabym jej przesłać listę osób, które miałby należeć do tej grupy i wybrać z tych osób 2 administratorki. To co mam wysyłać?

Dziewczyny administracja mi odpisała w sprawie grupy zamkniętej to wygląda to tak, że musiałabym jej przesłać listę osób, które miałby należeć do tej grupy i wybrać z tych osób 2 administratorki. To co mam wysyłać?
Nie mamy listy na pierwszej stronie to może dajmy sobie kilka dni/tydzień na zebranie takiej listy? Ja mam termin z OM na 27.03 i jeszcze nie mam ani karty ciąży, za wcześnie na zobaczenie serduszka więc ten tydzień myślę byłby ok. Może od razu piszmy z terminami porodów żeby przypiąć taką listę na pierwszej stronie?

Nie mamy listy na pierwszej stronie to może dajmy sobie kilka dni/tydzień na zebranie takiej listy? Ja mam termin z OM na 27.03 i jeszcze nie mam ani karty ciąży, za wcześnie na zobaczenie serduszka więc ten tydzień myślę byłby ok. Może od razu piszmy z terminami porodów żeby przypiąć taką listę na pierwszej stronie?
Ja też nie mam ani karty ciąży ani serduszka. Także popieram.

Ja się poddałam i kupiłam jednak te tabletki na wymioty. W poprzedniej ciąży dałam radę bez, teraz nie ma szans. Łapało mnie w najgorszych momentach, ja wymiotowałam a mój roczniak stał nade mną 🤣🤣 nie duzo brakowało a trzymałby mi wlosy 😆😆
Nie bede sie męczyć, 4kg od początku lipca mniej na wadze przez te wymioty. Zobaczymy ile warte te tabletki :D
A ja tak czułam że znam Twój nick 😀 a my razem na lipcowkach siedzialyamy :)) sto lat dla maluszka bo pewnie niedawno świętowaliscie. My dzisiaj 😊

reklama
A ja tak czułam że znam Twój nick 😀 a my razem na lipcowkach siedzialyamy :)) sto lat dla maluszka bo pewnie niedawno świętowaliscie. My dzisiaj 😊
No faktycznie :D no to może teraz zdradzisz kto się krył w brzuszku ? :D bo jak dobrze pamiętam wtedy nie chciałaś wiedzieć:D a potem trochę zniknęłaś, zastanawiałyśmy sie nawet co u Ciebie :D wytrzymałaś do konca w niewiedzy?
U nas 18 lipca :D w takim układzie wszystkiego najlepszego dla roczniaka 🥰🥰🥰

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry