kavangah
Fanka BB :)
Fajnie wiedzieć że sa jednak rodziny które chcą tyle dzieciJa mam w sumie dwóch synów i córeczkę. Najstarszy ma 13lat, więc on jest taki samoobsługowy bardzo. Przy skrzatach mi pomaga. Najmłodszego bardzo lubi i strasznie jest opiekuńczy w stosunku do niego. Z córcia drą koty, aż mi się śmiać chce czasem z nich - muszę ich upominać co najmniej jakby mieli oboje 3 lata. Ale jak któregoś nie ma to jedno i drugie pyta
Jeśli chodzi o płeć to chyba jest mi wszystko jedno. Lubię być mamą chłopców tak jak Ty, ale córka zmieniła mój świat. Nie umiem nawet powiedzieć o co chodzi, ale to jakaś taka potrzeba chronienia jej, jest jak taki kwiatuszek. Nie zrozumcie mnie źle, ja całe życie z chłopakami, w pracy też, tak się akurat składa. To mój taki męski świat i ona w tym wszystkim chyba takie coś wprowadza, taki inny rodzaj energii.
Mnie się wydaje że teraz będzie znowu dziewuszka. Zobaczymy
A różnica wieku... Yyy właśnie przerabiamy teraz taka. No jest ciężko nie powiem, że nie. Szczegolnie jak młody zaczal się przemieszczać. Nie nadążam momentami. Jak będzie 3 takie malutkie to w ogóle Kongo. My chcieliśmy 4, ale tak jak u Was - nie tak szybko. Ale życie tak napisalo i cieszymy się bardzo. Tak samo bardzo jak bardzo przygotowujemy się na trzęsienie ziemi, boooo... Żadne z naszych dotychczasowych dzieci dobrze nie spalo i wszystkie są tak energiczne że czasem ręce opadająwitaj przygodo XD
Kurcze to moze akurat dla odmiany to czwarte bedzie okazem spokoju