Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witamy Witamy!!! To juz pewnie pomału ostatnie kreski skoro to juz 28 marcaHej dziewczyny, nieśmiało chciałabym do was dołączyć, wciąż to do mnie nie docieratermin z OM wypada na 28 marca
![]()
Czesc! Byłaś już u lekarza? Ja mam termin 27.03 i czekam do 12.08.Hej dziewczyny, nieśmiało chciałabym do was dołączyć, wciąż to do mnie nie docieratermin z OM wypada na 28 marca
![]()
Tak, już byłamCzesc! Byłaś już u lekarza? Ja mam termin 27.03 i czekam do 12.08.
Super! Ja byłam tydzień temu i był pęcherzyk, szłam na Luxmed i nie umówiłam wizyty "prowadzenie ciąży" tylko zwykła konsultacje więc babka (która bardzo lubię) zrobiła ekspresowe badanie i kazała wrócić za 2 tygodnieTak, już byłammieszkam w Norwegii, a dowiedziałam się w Polsce na urlopie. Chciałam w Polsce przed wylotem jeszcze się upewnić czy chociaż pęcherzyk jest w macicy a ku zdziwieniu było już tez tętno
![]()