Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U ciebie to jeszcze młoda ciąża, wszystko przed tobąJa na szczęście póki co bez większych dolegliwościczasem coś pociągnie w podbrzuszu czy zakłuje ale to delikatnie i piersi trochę bolą, nic po za tym
![]()
Dzięki!Ja farbuje sama w domu i osobiście zamawiam poprostu farbę fryzjerska + utleniaczstarczy na dlugo, a mam właśnie ten sam problem ze pasowałoby maksymalnie co 3tyg juz zafarbowac. U mnie sie sprawdza super w ten sposób
Ja akurat farbuje taka co jest ciezko dostępna na internecie(zamawia mi znajoma fryzjerka)
Ale np z firmy inebrya moge polecić wczesniej nimi farbowałam w salonie u fryzjerki parę lat potem, zamawiałam tez sobie do domu![]()
U mnie na ostatnim USG wyszła różnica 2 dni między wiekiem ciąży z USG a terminem z OM. Ale szczerze mówiąc – od początku wiedziałam, że coś się nie zgadza i różnica może być nawet większa. Nigdy nie miałam regularnych cykli, więc zupełnie się tym nie przejmuję.
Za to powiem Wam, że każdy dzień jest dla mnie coraz trudniejszy… Wieczory i noce to jakaś masakra – mdłości, ból brzucha, kiepski sen. Rano wyglądam jak zombie, a normalnie chodzę do pracy, więc naprawdę ciężko mi to ogarnąć. Zastanawiam się, czy to może dlatego, żej leżę i temu mi niedobrze wieczorem, czy może ma to jakiś związek z tym, że niedawno odstawiłam córkę od piersi…? Sama już nie wiem, ale trochę mnie to dołuje – myślałam, że zbliżając się do końca 1. trymestru będzie lepiej, a tu odwrotnie.
Pocieszę Cie bo mam podobnieU mnie na ostatnim USG wyszła różnica 2 dni między wiekiem ciąży z USG a terminem z OM. Ale szczerze mówiąc – od początku wiedziałam, że coś się nie zgadza i różnica może być nawet większa. Nigdy nie miałam regularnych cykli, więc zupełnie się tym nie przejmuję.
Za to powiem Wam, że każdy dzień jest dla mnie coraz trudniejszy… Wieczory i noce to jakaś masakra – mdłości, ból brzucha, kiepski sen. Rano wyglądam jak zombie, a normalnie chodzę do pracy, więc naprawdę ciężko mi to ogarnąć. Zastanawiam się, czy to może dlatego, żej leżę i temu mi niedobrze wieczorem, czy może ma to jakiś związek z tym, że niedawno odstawiłam córkę od piersi…? Sama już nie wiem, ale trochę mnie to dołuje – myślałam, że zbliżając się do końca 1. trymestru będzie lepiej, a tu odwrotnie.
Z pierwszym synem nie miałam mdłości zadnych. Z córką (2) mdliło mnie dobre 3 m-ce. Z synem (3) nie dość że mnie mdliło te 3 m-ce to jeszcze cały czas spałam. Teraz (4) jest znośnie. Piszę żeby dać znać że u mnie ten system się nie sprawdziłTeraz przez to będę rozkminiac płećZaobserwowałam wśród koleżanek że przy chłopcach mamy nie miały mdłości a przy dziewczynkach przytulały kibelek w pierwszym trymestrze. Macie podobne obserwacje czy to zabieg okoliczności? (Wiadomo, ważne aby było zdrowe) Korci mnie żeby nie poznać płci do porodu.
Kurcze a ja mimo, że nienawidzę odrostu to we wszystkich ciazach odpuściłam farbę. Mało tego - w pologach też. Ja wiem że mówią że farby sa teraz bezpiecznie ale ja jestem chickenJa farbuje sama w domu i osobiście zamawiam poprostu farbę fryzjerska + utleniaczstarczy na dlugo, a mam właśnie ten sam problem ze pasowałoby maksymalnie co 3tyg juz zafarbowac. U mnie sie sprawdza super w ten sposób
Ja akurat farbuje taka co jest ciezko dostępna na internecie(zamawia mi znajoma fryzjerka)
Ale np z firmy inebrya moge polecić wczesniej nimi farbowałam w salonie u fryzjerki parę lat potem, zamawiałam tez sobie do domu![]()
U mnie ideolo lolo. Musieliśmy się wstrzelić przypadkiem w ten 14-15 dzień. Z USG mam 6+2, OM 6+1. Ale u mnie to pierwszy taki przypadekCzy tylko ja mam wrażenie, że większość z nas ma jakiś rozjazd w kwestii wieku ciąży? Chyba jeszcze żadna nie pisała, że zarodek wypada idealnie według OM![]()