reklama
Tez mialam kilka dni temu chwile zawiechyAplikacja powiadomiła mnie dzisiaj że zbliża się data mojej miesiączki. Mialam chwilę zawiechy![]()

Mamanaluziexoxo
Fanka BB :)
Nie wiem, mnie akurat w tej ciąży wszystko obrzydza, totalnie jedzenie wciskam na siłę.Powiedzcie mi, czemu ciążową zachcianką muszą być najgorsze syfyChipsy, Cheetosy, pasztet Profi
Zjadłam raz od początku ciąży, ale smaka na to mam codziennie praktycznie
![]()
mikomiko
Powiedzcie mi, czemu ciążową zachcianką muszą być najgorsze syfyChipsy, Cheetosy, pasztet Profi
Zjadłam raz od początku ciąży, ale smaka na to mam codziennie praktycznie
![]()
W ciąży z córką jadłam ciągle biały ser z dżemem, a teraz jem bardzo dużo śledzi. A dzisiaj mąż mi kupił pączka z jagodami, ale takiego wspaniałego, napakowanego na maksa, aż się jagody wylewały

O, ja w tej też jem ser biały z dżemem. W ogóle w ciąży jem dużo nabiału, bo wtedy chyba wszystko idzie do dziecka i nie mam przykrych dolegliwości poW ciąży z córką jadłam ciągle biały ser z dżemem, a teraz jem bardzo dużo śledzi. A dzisiaj mąż mi kupił pączka z jagodami, ale takiego wspaniałego, napakowanego na maksa, aż się jagody wylewały![]()

Ja kocham owoce, ale moje dziecko je wyrzucaJa mogę jeść nabiał, warzywa, owoce, ryż, makaron, ziemniaki z koperkiem… cała reszta jest jakaś odrzucająca
Jak jem to jest ok, chwilę później znów wracają mdłości a niestety trwają cały dzień bez przerwy.

Hej Dziewczyny, my w weekend z rodziną pojechaliśmy do Warszawy,ale powiem Wam, że ten upał tak mi się dał we znaki. Masakra, słabo mi było,głowa bolała. Mąż musiał sam zwiedzać z synami, a ja spałam w mieszkaniu
Dopiero wieczorami było mi lepiej. Dziś trochę chłodniej to chociaż skorzystałam i pozwiedzałam z nimi Pałac w Wilanowie. Teraz trasa do domu, jeszcze 3 godziny, a ciężko już mi w aucie wygodna pozycję przyjąć
. Przyjemnego niedzielnego wieczoru!

reklama
Asztart
ja ostatnio kupiłam tą oliwkę z Rossmanna i będę sprawdzać. Po wcześniejszych ciążach mam rozstępy, ale teraz mam już tak duży bebzol, że wcześniej zacznę stosować wszystko.Dziewczyny a stosujecie już coś do pielęgnacji ciała żeby uniknąć rozstępów ? Macie coś sprawdzonego ?