reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Powiedzcie mi, czemu ciążową zachcianką muszą być najgorsze syfy 😂 Chipsy, Cheetosy, pasztet Profi 🙈 Zjadłam raz od początku ciąży, ale smaka na to mam codziennie praktycznie 😬

Powiedzcie mi, czemu ciążową zachcianką muszą być najgorsze syfy 😂 Chipsy, Cheetosy, pasztet Profi 🙈 Zjadłam raz od początku ciąży, ale smaka na to mam codziennie praktycznie 😬

W ciąży z córką jadłam ciągle biały ser z dżemem, a teraz jem bardzo dużo śledzi. A dzisiaj mąż mi kupił pączka z jagodami, ale takiego wspaniałego, napakowanego na maksa, aż się jagody wylewały 😍

W ciąży z córką jadłam ciągle biały ser z dżemem, a teraz jem bardzo dużo śledzi. A dzisiaj mąż mi kupił pączka z jagodami, ale takiego wspaniałego, napakowanego na maksa, aż się jagody wylewały 😍
O, ja w tej też jem ser biały z dżemem. W ogóle w ciąży jem dużo nabiału, bo wtedy chyba wszystko idzie do dziecka i nie mam przykrych dolegliwości po 🙈 Nudności trochę mi ustąpiły, nie są tak częste, ale ciągle jest mi niedobrze. Jestem głodna, jest mi niedobrze, zjem, to samo. Czekam bardzo na poprawę.

Ja mogę jeść nabiał, warzywa, owoce, ryż, makaron, ziemniaki z koperkiem… cała reszta jest jakaś odrzucająca 🤣

Jak jem to jest ok, chwilę później znów wracają mdłości a niestety trwają cały dzień bez przerwy.

Ja mogę jeść nabiał, warzywa, owoce, ryż, makaron, ziemniaki z koperkiem… cała reszta jest jakaś odrzucająca 🤣

Jak jem to jest ok, chwilę później znów wracają mdłości a niestety trwają cały dzień bez przerwy.
Ja kocham owoce, ale moje dziecko je wyrzuca 🙈 To samo jest ze słodyczami. Nie ma akceptacji 😂

Hej Dziewczyny, my w weekend z rodziną pojechaliśmy do Warszawy,ale powiem Wam, że ten upał tak mi się dał we znaki. Masakra, słabo mi było,głowa bolała. Mąż musiał sam zwiedzać z synami, a ja spałam w mieszkaniu 🥴 Dopiero wieczorami było mi lepiej. Dziś trochę chłodniej to chociaż skorzystałam i pozwiedzałam z nimi Pałac w Wilanowie. Teraz trasa do domu, jeszcze 3 godziny, a ciężko już mi w aucie wygodna pozycję przyjąć 😏. Przyjemnego niedzielnego wieczoru!

reklama
Dziewczyny a stosujecie już coś do pielęgnacji ciała żeby uniknąć rozstępów ? Macie coś sprawdzonego ?
ja ostatnio kupiłam tą oliwkę z Rossmanna i będę sprawdzać. Po wcześniejszych ciążach mam rozstępy, ale teraz mam już tak duży bebzol, że wcześniej zacznę stosować wszystko.

Do góry