Fati1998
Fanka BB :)
Okropne jak lekarze traktują człowieka jak krolika doświadczalnego zamiast się zająć porządna diagnostyką żeby dobrze dobrać leki. Mi też cos w moczu wyszło nie tak, posiew nie nadaje sie do diagnostyki i muszę powtórzyć (nawet sikać poprawnie nie umiemJa miałam taki śluz który pachniał ok, ale był własnie mleczno żółty i dostalam clotrimazol w globulkach i puscilo, ale wiadomo każda z nas może mieć co innegoja aktualnie jestem po antybiotyku na pecherz i czuje, że nic nie pomógł, wiec chyba mocz z posiewem jutro zrobie bo brzuch mnie pobolewa i piecze, a takie zgadywanie i dawanie leków bez żadnej podstawy doprowadza mnie do szału
![]()

U mnie jeszcze wyszedł z krwi magnez na granicy, tak samo potas, niski wapń, witamina d niby dobra ale mogłoby być lepiej i do tego problemy z wątrobą (żółć sie zbiera a nie powinna?). W każdym razie za miesiąc mam powtorzyc usg jany brzusznej, dzisiaj też jakies dodatkowe badania z krwi robiłam i odebrałam w końcu potwierdzoną grupę krwi. I jeszcze po zapaleniu zatok w lipcu dalej mam jakiś katar i nos zatkany, tez jakieś rzeczy do nebulizacji mam kupić. Same problemy