reklama
Jeszcze gdyby się dało dużo pićPijcie dużo dziewczyny w te upały, wczoraj miałam jakieś kołatanie serca, niskie ciśnienie i wysoki puls aż sobie o 14 uświadomiłam że wypiłam jedna mała kawę i nic wody od rana

MatkaJoanna
Fanka BB :)
Ja dzisiaj tylko herbata miętowa, wszystko inne .... 

mikomiko
Ja mam jakieś masakryczne zaparcia. Wczoraj byłam ze znajomymi na kolacji, dzisiaj z mężem też zjedliśmy na mieście i się załatwiłam - za dużo, za ciężko. Muszę wrócić do picia zakwasu z buraka, to mi pomaga na jelita.
Rozstępy smaruje jak mi się przypomni. Rano i tak nie mogę, bo musiałabym od razu po zastrzyku, a wtedy nie jest wskazane masowanie brzucha.
Rozstępy smaruje jak mi się przypomni. Rano i tak nie mogę, bo musiałabym od razu po zastrzyku, a wtedy nie jest wskazane masowanie brzucha.
Mamanaluziexoxo
Ja właśnie zaparć nie mam, a wczoraj już zaczęły krwawić mi hemoroidy… powtórka z poprzedniej ciąży.Ja mam jakieś masakryczne zaparcia. Wczoraj byłam ze znajomymi na kolacji, dzisiaj z mężem też zjedliśmy na mieście i się załatwiłam - za dużo, za ciężko. Muszę wrócić do picia zakwasu z buraka, to mi pomaga na jelita.
Mamanaluziexoxo
U mnie tylko po cytologii było delikatne oranżowe plamienie przez jeden dzień. Może skonsultuj to z lekarzem.A miała z was któraś taki przypadek że po stosunku była krew ? Bo zaczęłam się martwić ale nie boli mnie brzuch ani nic a plamienie ustało.
No chcę właśnie ale wczoraj święto a dzisiaj sobota i trochę patowa sytuacja. Dlatego uznałam że zapytam tu czy któraś z was tak miała może bo nie ukrywam trochę się tym stresuje.U mnie tylko po cytologii było delikatne oranżowe plamienie przez jeden dzień. Może skonsultuj to z lekarzem.
Mamanaluziexoxo
Wiesz tam wszystko jest teraz mocno ukrwione. Raczej bym się wstrzymała ze stosunkiem do konsultacji z lekarzem, ale ja to jestem panikara.No chcę właśnie ale wczoraj święto a dzisiaj sobota i trochę patowa sytuacja. Dlatego uznałam że zapytam tu czy któraś z was tak miała może bo nie ukrywam trochę się tym stresuje.
reklama
Ja probuje pamietac o piciu, zawsze z tym problem mialam .. teraz sie pilnuje zeby wypic w ciagu dnia pare szklanek wody poza herbatami mietowymi
ale to tak samo jak ze smarowaniem rozstepow, jak mi sie przypomni. Moze jak bede miec wiekszy brzuch i zauwaze jakies rozstepy to wtedy sie obudze, ze moze jednak trzeba o tym pamietac