Fati1998
Fanka BB :)
Przykro mi, trzymaj sięU mnie dziewczyny już po ciąży. Serduszko przestało bić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, trzymaj sięU mnie dziewczyny już po ciąży. Serduszko przestało bić
Bardzo mi przykro, jak się trzymasz i czujesz?U mnie dziewczyny już po ciąży. Serduszko przestało bić
Bardzo mi przykro, trzymaj się!U mnie dziewczyny już po ciąży. Serduszko przestało bić
Mój mąż był na każdej wizycie, jedynie na pierwszą weszłam sama bo wtedy i cytologię mi robiono i USG piersi i trochę to trwało… później już był, akurat jak zaczęło bić serduszkoDziewczyny kiedy tatusiowie mogą być obecni przy USG? Dopiero jak jest przez powłoki brzuszne czy jak to wygląda?
Strasznie mi przykro. Mocno przytulam i mam nadzieję ze jeszcze doczekasz sie kolejnego dzidziusiaWiecie co, ogólnie jest mega smutno, ale trochę się nastawiłam po ostatniej wizycie, że tak się może stać. I z drugiej strony myślę, że może lepiej że to nastąpiło teraz a nie okazałoby się w późniejszym etapie albo dziecko by zmarło po porodzie. Lekarz podejrzewa, że to mogła być jakaś wada genetyczna/rozwojowa zarodka. I że nie ma w tym mojej winy, bo po synu widać, że mam normalnie szanse na zdrową ciążę (syn 2 letni był ze mną bo go akurat ze żłobka odbierałam)
Niemniej trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę zdrówka!
Ogólnie pęcherzyk ciążowy był za mały w stosunku do zarodka i widziałam po lekarzu, że go to zmartwiło, ale że serce biło nie chciał mnie martwić na zapas. Dzisiaj mi powiedział, że z doświadczenia miał świadomość, że tak się może skończyć.Bardzo mi przykro, trzymaj się!
Jeśli można wiedzieć, bo pisałaś, że po ostatniej wizycie nastawiłaś się, że tak się może stać… a co się wydarzyło na tej wizycie? Oczywiście odpisz tylko jeśli masz na to siłę i chęć
PrzykroOgólnie pęcherzyk ciążowy był za mały w stosunku do zarodka i widziałam po lekarzu, że go to zmartwiło, ale że serce biło nie chciał mnie martwić na zapas. Dzisiaj mi powiedział, że z doświadczenia miał świadomość, że tak się może skończyć.