helianthus
Fanka BB :)
Ja poproszę 28 marca 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cajdler - Łuba miała taką cudowną recepcjonistkę, co broniła do niej dostępu jak wilczyca, a jak udało mi się pogadać z samą lekarką to mnie wcisnęła między pacjentki. Dzwoniłam raz z Australii i tłumaczyłam, že będę w PL tylko dwa tygodnie, a w Łodzi tylko parę dni. A recepcjonistka była nieugiętaJa już sobie okno na marzec otworzyłam, jak siebie znam to rano napisałabym w lutym.
Oby wszystko było dobrzeNie wydaje Wam się, że dziś ta kreska powinna być ciut ciemniejsza?
Miałam krople żywej krwi, nie nastawiam się na sukces. I nie odwołuję wizyty w poradni póki co.
W każdym razie o 6 jestem na Becie.
to jest git kreseczkaNie wydaje Wam się, że dziś ta kreska powinna być ciut ciemniejsza?
Miałam krople żywej krwi, nie nastawiam się na sukces. I nie odwołuję wizyty w poradni póki co.
W każdym razie o 6 jestem na Becie.