G
guest-1716035268
Gość
dokładnie! chojokreski zmieniają się w tłuste bety, wiosna zaraz, nie patrz na ten śnieg, to tylko chmuraOj tak, marzec dobrze się rozpoczął, zdecydowanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dokładnie! chojokreski zmieniają się w tłuste bety, wiosna zaraz, nie patrz na ten śnieg, to tylko chmuraOj tak, marzec dobrze się rozpoczął, zdecydowanie.
Równy rok temu zaszłam w ciążę pozamaciczna. Miałam przerwę w staraniach i dwa cykl temu biochem. Starania o 3 dziecko, pierwsze dwie ciąże były bez przygód ze stratami. Choć w 1 ciążę zaszłam po ok 2 latach starań a w drugą szybko. Tylko to było dawno. Dzieci mają już 8 i 6 lat.Nie wiem jak dobrze się kopie, ale nie poddawaj się. Wiem jak to jest czuć paraliżujący strach przed badaniami, chociaż mam inną w staraniach historię, pewnie krótszą (od kiedy się starasz?) to z kolei zdrowotnie już swoje w życiu przeszłam i teraz chyba "pękłam" i złe wyniki bardzo niekorzystnie na mnie wpływają. Musimy wierzyć, że się uda, a jeśli nie czujesz się dostatecznie silna, czy przekonana o słuszności starań to może warto skorzystać z pomocy psychologa? Najgorzej być z tym samemu.
Ja ostatnio śnieg widziałam 5 lat temu, jak byłam w PlDziewczyny u Was tez tak biało?![]()
Ale fajnie, zazdroszczę ja jak bywam w Pl to zazwyczaj letnimi miesiącami, takiej mega zimy nie widziałam już dawno. Ostatnio byłam w listopadzie, ale nie załapałam się na śnieg niestety.Dziewczyny u Was tez tak biało?![]()
Ale fajnie, zazdroszczę ja jak bywam w Pl to zazwyczaj letnimi miesiącami, takiej mega zimy nie widziałam już dawno. Ostatnio byłam w listopadzie, ale nie załapałam się na śnieg niestety.
UKA gdzie mieszkasz?
U mnie jeszcze nie zdążyło stopnieć to co napadało końcem styczniaDziewczyny u Was tez tak biało?![]()
A to krew, czy brązowe plamienie?Dziewczyny, które miałyście stymulacje owulacji: jaką miałyście długość cyklu? Martwi mnie to krwawienie w 23dc. Jak myślicie? Gnać jutro do gina?
Krew.A to krew, czy brązowe plamienie?