pluto_nova
Moderator
Ktoś tu pisał o A i E, też brałam w poprzednim cyklu i teraz, ale od wczoraj odstawiłam, bo już mi się nie chce, brałam też NAC 3-7dc i powiem, że w niedzielę rano to dosłownie się ze mnie lało, stary się ślizgał niczym pingwin 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
potwierdzam. Ze mnie wręcz się wylewaOlej z wiesiołka ponoć korzystnie wpływa na śluz. Zalecane jest przyjmowanie tylko do owulacji.
kurde a u mnie żadnej zmiany po wiesiołkapotwierdzam. Ze mnie wręcz się wylewa![]()
W każdej, ale żeby było zmielone w miarę na „świeżo”, czyli najlepiej tak na dwa dni do przodu maks.a czy liczy się tylko ten proszek, czy siemię spożywane w każdej formie tj. np. w chlebkach i jako dodatek do jogurtów i sałatek?![]()
Znaczy szczerze mówiąc to ja nie wiem jak jest z wchłanialnością całych ziaren, czy nie "przelatują" po prostu. Ale to taka moja toeria niczym nie potwierdzonaa czy liczy się tylko ten proszek, czy siemię spożywane w każdej formie tj. np. w chlebkach i jako dodatek do jogurtów i sałatek?![]()
A jaki preparat używasz? Do którego dnia cyklu używasz? Wcześniej miałaś gorszy śluz, tak?potwierdzam. Ze mnie wręcz się wylewa![]()
Podobno przelatują, no chyba, że dokładnie każde ziarnko rozgryziesz.Znaczy szczerze mówiąc to ja nie wiem jak jest z wchłanialnością całych ziaren, czy nie "przelatują" po prostu. Ale to taka moja toeria niczym nie potwierdzona![]()
A bierzesz, bo masz mało śluzu, czy z jeszcze innego powodu, a po prostu nie obserwujesz zmian akurat w nim?kurde a u mnie żadnej zmiany po wiesiołka![]()
Ja sluz swój miałam zawsze. Ale po wiesiołku to wylewa się ze mnie na zewnatrz. Czuje się jak przy okresieA jaki preparat używasz? Do którego dnia cyklu używasz? Wcześniej miałaś gorszy śluz, tak?