Nasturtium
Fanka BB :)
Pewnie, że tak!Mam wynik progesteronu, równe 10 więc owu była. Ale myślicie że jest szansa na dwie grube krechy?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie, że tak!Mam wynik progesteronu, równe 10 więc owu była. Ale myślicie że jest szansa na dwie grube krechy?![]()
Mój w udanym cyklu był 9,8 jakoś
mialas znizke prawda?@Bolilol zamówiłam supla poleconego przez @Kaala, ale wydaje mi się, że mógłby pomóc chociaż trochę przy Twoim wypadaniu włosów. Na pewno nie widzę tu nic, co mogłoby zaszkodzić.
![]()
Health Labs Care SmartMe suplement diety na piękne włosy, skórę i paznokcie
Health Labs Care SmartMe 250 ml suplement diety na piękne włosy, skórę i paznokcie ✔ E-shop polecany przez klientów ✔ Ekspresowe doręczenie ✔ Odbiory osobiste ✔www.notino.pl
@Bolilol to juz jest przesuplementowana jak żre wszystko co popadnie@Bolilol zamówiłam supla poleconego przez @Kaala, ale wydaje mi się, że mógłby pomóc chociaż trochę przy Twoim wypadaniu włosów. Na pewno nie widzę tu nic, co mogłoby zaszkodzić.
![]()
Health Labs Care SmartMe 250 ml suplement diety na piękne włosy, skórę i paznokcie ✔ E-shop polecany przez klientów ✔ Ekspresowe doręczenie ✔ Odbiory osobiste ✔www.notino.pl
dzięki, ale widzę, że ma w składzie wit E i d, a je już biorę i wit. A, do której mi się nie spieszy@Bolilol zamówiłam supla poleconego przez @Kaala, ale wydaje mi się, że mógłby pomóc chociaż trochę przy Twoim wypadaniu włosów. Na pewno nie widzę tu nic, co mogłoby zaszkodzić.
![]()
Super , mam nadzieje ze sprawdzi się u Ciebie@Bolilol zamówiłam supla poleconego przez @Kaala, ale wydaje mi się, że mógłby pomóc chociaż trochę przy Twoim wypadaniu włosów. Na pewno nie widzę tu nic, co mogłoby zaszkodzić.
![]()