• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
nic nie straciłaś 😁 robiłam go trzy razy, bo jestem uparta i uparlam się, że w końcu mi się uda prawidłowo nabrać krwi do tej pipetki. Za każdym razem musiałam się jeszcze dodatkowo kłuć glukometrem, a krew była wszędzie, w całej łazience, na podłodze, na ścianach, tylko nie w tej pieprzonej pipetce!
te testy są okropne ! Też miałam wszystko we krwi z pobierania z palca tylko nie pipetę.. masakra

Wstawiajcie, wstawiajcie jak najwięcej tych kreseczek ♥️ ja dziś złapałam jakiegoś doła bo mnie podbrzusze boli i jajnik trochę kłuje 😔 i już sobie wkręcam że nic z tego nie będzie, a przecież jeszcze szansa jest 🥺 proszę o klapsy w dupsko 🙏
Ej mam to samo. Ale brzuch nie boli cały czas, pobolewa jakby okresowo albo któryś jajnik kluje. Cycki jakby mrowieją, bo bólem wielkim bym tego nie nazwała. Okres niby powinien być jutro ale dokładam 3 dni bo owu tyle mi się przesunęła.

Już prawie prawie się mieszczę w widełkach 💪💪
Jak po wczorajszym seksie to chyba nie jest źle 🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20230308-184158_Patient Portal.jpg
    Screenshot_20230308-184158_Patient Portal.jpg
    128 KB · Wyświetleń: 152
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry