królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Tu nie ma co gadać, trzeba na betę. Są cienie wygladają wyrazniej. Trzeba sprawdzić. I siknij na cos co lepiej pokazuje, bo te pinki jakby barwnika zalowałyNie wiem widzę cienie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tu nie ma co gadać, trzeba na betę. Są cienie wygladają wyrazniej. Trzeba sprawdzić. I siknij na cos co lepiej pokazuje, bo te pinki jakby barwnika zalowałyNie wiem widzę cienie
widzę to!Nie wiem widzę cienie
Nooo zrobię jezcze jeden i jak coś wyjdzie to o 15 Betawidzę prześwity jakieś, kurde. Może beta zamiast kolejnych testów?
Tu widzę!po minucie widać było i dziś wieże bardziej bez przyglądania się
![]()
mój pnie się w górę jakby chciał mnie ugotować od środka i jak dojdzie na samą górę to wybuchnęMoje Drogie, jednak mamy i A! Jeszcze tylko dwie literki!
wrzuć zdjęcie, znajdę Ci cieńDobra, u mnie zero zaskoczenia. Biało, ale przynajmniej wiem, że moja partia pinków z internetowej apteki nie oszukujeJutro pewnie znowu nasikam i pojutrze i w środę
![]()
Mi kiedyś, jakieś 20 lat temu, mama kupiła adidasy „muszelki” za ostatnie pieniądze. Błagałam ją wręcz o nie, nie miałam wtedy świadomości, ze nas na nie zwyczajnie nie stać. Nosiłam je dumna jak paw przez jakieś trzy tygodnie, ktoś w szkole mi je ukradł jak zostawiłam je w szatni na wfie. Myślałam, ze pęknie mi serceJa miło wspominam dzwony , które mama mi kupiła za ostatnie pieniądze, pamiętam ja bardzo chciałam mieć tak jak inne laski z gimnazjum, miały takie dwa serduszka wychaftowane na prawej nogawce na dole, oczywiście kupowane na bazarze, mierzone na pace jakiegoś busa, aż się rozczuliłam jak sobie o tym pomyślałam.
Wtedy mama nie miała kasy a i tak mi kupiła, bo ja chciałam.
Nooo zrobię jezcze jeden i jak coś wyjdzie to o 15 Beta
A który dziś jesteś dpo?Dobra, u mnie zero zaskoczenia. Biało, ale przynajmniej wiem, że moja partia pinków z internetowej apteki nie oszukujeJutro pewnie znowu nasikam i pojutrze i w środę
![]()
przykro mi, uwalony w skyrze na dnie śmietnika leży - nie będę grzebaćwrzuć zdjęcie, znajdę Ci cień![]()