• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Nieee nie brałam właśnie. A myślisz, ze odstawić lek na jakiś czas? Brać polowe? 🙃

Ja bym jeszcze nie zmieniała, zbadałabym drugi raz powiedzmy za 2 tygodnie i jeśli nadal będzie tak nisko to możesz brać jeden dzień normalna dawka, a drugi połowę. Ja tak długo brałam, a teraz jestem ciągiem na 75 i tak w granicach 0,7-0,8 mi się utrzymuje, ale nigdy nie miałam az 5😅

Zakładając, że krwawienie przyszłoby 1.04, a Ty w 14 dv już masz ciałko żółte na usg to normalnie miałabyś owu jakoś właśnie w okolicy 11 kwietnia więc na co to clo?
Żeby pobudzić owulacje.
Teraz to ja już nie wiem co robić.
Cieszyłam się z tego planu.
A co najlepsze że to lekarz który jest polecany w okolicy i dlatego mu zaufałam i wierzyłam w to co mówi...

Mi się wydaje, że niepotrzebnie wpadasz w panikę. Dużo dziewczyn tak ma, że śluzu po okresie jeszcze nie ma, pojawia się w okolicach płodnych i po zanika. I to jest normalne. Często też na zewnątrz śluzu nie ma, a w środku jest.
Z drugiej strony czy wielkie gluty w majtkach są fajne? No nie 🙂
Ja sama nie mam szałowego śluzu i czasem się wspomagamy żelem. Teraz jak biorę witamine E to mam wrażenie, że jest troszkę lepiej. Ale nie mam ciągle mokro w majtkach.
Przypomniałaś mi, że witamina E na mnie czeka w paczkomacie 😁. Do dzisiaj.
A co do tej suchości- ja po prostu zawsze miałam non stop mokro, stąd teraz denerwuję się, że jest inaczej. Bardziej przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu niż w seksie nawet.
Chociaż jak sobie przypomnę jak co chwilę musiałam zmieniać wkładki to też mnie to wkurzało wtedy 😋.

Żeby pobudzić owulacje.
A co najlepsze że to lekarz który jest polecany w okolicy i dlatego mu zaufałam i wierzyłam w to co mówi...

Ale w jakim celu pobudzać owulacje, która naturalnie masz i tak dosyć szybko?
Na swojej drodze (niestety) spotkasz jeszcze wielu bardzo zlych lekarzy. Ale pamiętaj, porządny lekarz zanim wdroży leczenie powie "sprawdzam". Nie odprawi Cię z workiem leków bez żadnej kontroli. Owszem może się zdarzyć cud i akurat zajdziesz w ciążę, ale jeski6e okresie owulacyjnym partner będzie w domu to i tak masz szansę w nią zajść więc po co rozwalać gospodarkę hormonalna. Nie wiem jak długo się starasz i jaką pracę ma mąż, ale czasem lepiej zainwestować w bilety lotnicze 😉

Żeby pobudzić owulacje.
A jest polecany do czego? Do leczenia niepłodności czy na przykład prowadzenia ciąży?
Miałam takiego, że był mega fachowcem w robieniu USG ciążowego. Natomiast w kwestii starań to był team "duphaston od 16dc i do zobaczenia w ciąży za 3 miesiące" 🙃

A jest polecany do czego? Do leczenia niepłodności czy na przykład prowadzenia ciąży?
Miałam takiego, że był mega fachowcem w robieniu USG ciążowego. Natomiast w kwestii starań to był team "duphaston od 16dc i do zobaczenia w ciąży za 3 miesiące" 🙃
Ta, mój poprzedni uparcie twierdził, że duphaston na pewno owu nie zablokuje😞. Opinii mnóstwo, same 5 i pewnie był dobry, ale w innych kwestiach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry