Nasturtium
Fanka BB :)
Ja nie będę mamą 2023 również, ale to 2024 brzmi obiecująco, oby zdążyć do skończenia 32 rżNegatywjak okres nie przyjdzie do przyszłego wtorku to zatestuję jeszcze raz ale szans 0
Także mamą 2023 też nie będę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie będę mamą 2023 również, ale to 2024 brzmi obiecująco, oby zdążyć do skończenia 32 rżNegatywjak okres nie przyjdzie do przyszłego wtorku to zatestuję jeszcze raz ale szans 0
Także mamą 2023 też nie będę![]()
Tez tak chcialamJa nie będę mamą 2023 również, ale to 2024 brzmi obiecująco, oby zdążyć do skończenia 32 rż.
Też sobie mówiłam do 30 na pewno zostanę mama. Potem do 30 żeby tylko zajść. 31 za chwilę na karkuTez tak chcialamprzed skończeniem 33. Teraz juz nawet przed 34 się nie uda.
O krok od ciazy geriatrycznej jestemTylko śmiech mi pozostal
Mam tak samo… ja mówiłam, ze do 30 zajdę w ciąże… potem do 31, dobra zaszłam ale w CP xD teraz już 31Też sobie mówiłam do 30 na pewno zostanę mama. Potem do 30 żeby tylko zajść. 31 za chwilę na karku![]()
Nie dobijaj. Ja za chwilę 33Ja nie będę mamą 2023 również, ale to 2024 brzmi obiecująco, oby zdążyć do skończenia 32 rż.
Przed 30 to ja nie chciałam mieć dzieciTeż sobie mówiłam do 30 na pewno zostanę mama. Potem do 30 żeby tylko zajść. 31 za chwilę na karku![]()
Dodam, że jeszcze rok temu miałam tt 13,5%.Patrzta jak się spasłam![]()