Lauritaa
Moderator
Jeszcze potruję o witaminach- D ile jednostek przyjmujecie i czy badałyście poziom?
ja biore w ogestanie 25ųg (500%) i w pregnie(zaczynam ją brac znowu) 50 ųg
Nie znam się inaczej, przepisalam z pudełka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze potruję o witaminach- D ile jednostek przyjmujecie i czy badałyście poziom?
Badałam poziom, 31/32. 2000j w witaminach i 2000j aplikuje w kroplach co 2 dzień.Jeszcze potruję o witaminach- D ile jednostek przyjmujecie i czy badałyście poziom?
Ja teżJa rocznik 94jeszcze 28 (w listopadzie 29)
Ja teżtylko ja z września!
No to siemkastarasz się o 1 czy kolejne dzeciątko ?
Zamówiłam algabion to też będę na oko dalej działać ;-p. I w sumie w pregnie też mam 2000.Ja żre na okoraz 3 krople raz 5 kropli.
I wyszło mi ostatnio 32.50
Jak w maju badałam, a wcześniej brałam sobie co drugi dzień 4000 + to co było w femibionie - to wyszło mi trochę ponad normęJeszcze potruję o witaminach- D ile jednostek przyjmujecie i czy badałyście poziom?
A teraz mam takiego cudownego męża, jeszcze dziecko by było taką wisienką na torcieO pierwsze
Dosyć późno poznałam moją miłość życia, przeżyłam lata w toksycznym związku gdzie nawet myśl o dziecku się nie pojawiła.
W pegnie już jest spora dawka, nie wiem na ile wyrównuje niedobory, może za jakiś tam czas sobie zbadam.ja biore w ogestanie 25ųg (500%) i w pregnie(zaczynam ją brac znowu) 50 ųg
Nie znam się inaczej, przepisalam z pudełka![]()
o jakbym o mojej niedoszłej na szczęście!! czytała, ale to był hardcore już pisałam kiedyś.. jeździła rowerem z wielką siekierą w koszyku albo potrafiła gary zmywać o 3 w nocy była jedynym słowem.....SUPER nie ?......miała wielki żal że nikt z nią czasu nie spędza, nie miała żadnych znajomych, nikogo serio...nawet z mężem spali w osobnych pokojachU mnie ten typ, że nikt jej z rodziny nie zaprasza. Wprasza się raczej. Przy wszystkich przybiera inną twarz. Opiernicz nie działa, spływa jak po kaczce, nic nie dociera. Nie ma żadnej refleksji nad swoim zachowaniem.