Enchanted
Fanka BB :)
Wypraszam sobie!!! Kilka dostrzegłamNie martw się. Jeszcze z miesiąc tutaj z nami posiedzisz (nie, że tego życzę jakby coś; uciekaj stąd jak najszybciej) to będziesz wszystkie chooyocienie widziała![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wypraszam sobie!!! Kilka dostrzegłamNie martw się. Jeszcze z miesiąc tutaj z nami posiedzisz (nie, że tego życzę jakby coś; uciekaj stąd jak najszybciej) to będziesz wszystkie chooyocienie widziała![]()
Ale... jak tu się opanować? Mnie tylko ovi powstrzymuje przed sikaniem na różne dziwne testyja też nie widzę
I ja osobiście polecam testy owulacyjne wykonywać w czasie owulacyjnym, a ciążowe w okresie gdzie może wyjść jakiś cień (min. 8 dpo). Mniej nakręcanie = spokojniejsza głowa.
Bo nabierasz wprawyWypraszam sobie!!! Kilka dostrzegłam![]()
Dokładnie ja dalej sądzę, że kieruje mną jakaś siła wyższa i nie ma szans się przeciwstawićAle... jak tu się opanować? Mnie tylko ovi powstrzymuje przed sikaniem na różne dziwne testy![]()
To ja dodam od siebie, że lepiej mieć kilka testów ciążowych z różnych firm i nie wylewać sików od razuja też nie widzę
I ja osobiście polecam testy owulacyjne wykonywać w czasie owulacyjnym, a ciążowe w okresie gdzie może wyjść jakiś cień (min. 8 dpo). Mniej nakręcanie = spokojniejsza głowa.
dla mnie osobiście sikanie na testy owu i ciążowe jednocześnie jest bez sensuAle... jak tu się opanować? Mnie tylko ovi powstrzymuje przed sikaniem na różne dziwne testy![]()
Cóż niech każdy robi jak ma ochotę, to w końcu jego głowaAle... jak tu się opanować? Mnie tylko ovi powstrzymuje przed sikaniem na różne dziwne testy![]()
... i sikiCóż niech każdy robi jak ma ochotę, to w końcu jego głowa![]()
Ja najpierw zrobilm nocne siku do kibelka a potem dopiero z żalem za tym sluzem, cyklem tak sobie siknełam, by siknąć z myślą, by sprawdzić też ten 16.03To ja dodam od siebie, że lepiej mieć kilka testów ciążowych z różnych firm i nie wylewać sików od razu![]()