aurii_orelii
Fanka BB :)
3 godzinny kurs, więc taki bardzo podstawowy. Już dopytałam, że można się zapisać na dwu dniowy, rozszerzonyO! Super sprawa taki kurs
Ale to był jednodniowy czy jakoś bardziej rozłożony w czasie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
3 godzinny kurs, więc taki bardzo podstawowy. Już dopytałam, że można się zapisać na dwu dniowy, rozszerzonyO! Super sprawa taki kurs
Ale to był jednodniowy czy jakoś bardziej rozłożony w czasie?
Co tu tak cicho dzisiaj?
Byłam wczoraj na kursie pierwszej pomocy. Super jest wiedzieć jak pomóc poszkodowanemu, szkoda tylko, że człowiek tak szybko zapomina o podstawach. Mimo wszystko polecam![]()
Ja uważam ze to pic na wodę.
Ja brałam witaminy nie w jakis końskich dawkach całą ciążę i urodzilam córkę po terminie 3220g.
Ja rownież w kazdej ciąży bralam witaminy i waga 3000 3680 i 2960
Chyba sięO dżizas, a wczoraj było pisane o wydzielinach xD wchodzę na główna a tu takie coś![]()
A ja własnie nigdy o tym nie myślałam, bo nie miałąm doczynienia z AED. Ostatni taki kurs pierwszej pomocy miałam w liceum, więc daaawnooo i sporo się zmieniło, a defibrylatorów przenośnych jeszcze nei byłoWarto sobie przypomnieć i zaktualizować wiedzę od czasu do czasu. To mega ważna sprawa, żeby umieć szybko i sprawnie zareagować. Polecam również zaznajomić się z mapą AED w swoich okolicach.Ja już mam takie zboczenie, że jak wchodzę w miejsca, gdzie jest dużo ludzi, to zawsze robię obczajkę czy AED wisi gdzieś na ścianie.
![]()
A ja własnie nigdy o tym nie myślałam, bo nie miałąm doczynienia z AED. Ostatni taki kurs pierwszej pomocy miałam w liceum, więc daaawnooo i sporo się zmieniło, a defibrylatorów przenośnych jeszcze nei było![]()
ja w końcu trafiłam do czerwonej komnaty i mnie to niesamowicie dojechało bo w mojej głowie tylko ostatni etap nie zagrałCo tu tak cicho dzisiaj?
Byłam wczoraj na kursie pierwszej pomocy. Super jest wiedzieć jak pomóc poszkodowanemu, szkoda tylko, że człowiek tak szybko zapomina o podstawach. Mimo wszystko polecam![]()
Teraz już wiem. Ale tak to strach użyć coś takiego bo ludzie nie wiedzą, że o automat i prawie sam działa i gada co trzeba robić. Fajnie mieć chociaż podstawową wiedzęTo super, że sobie odświeżyłaś wiedzę. Teraz AED można znaleźć już w wielu miejscach, kiedyś były tylko pojedyncze sztuki. No i nie warto się ich bać, bo są naprawdę bardzo proste w użyciu, generalnie same informują o kolejnych krokach.
no to już nie pozostawia wątpliwościHej dziewczyny!Ja na becie jeszcze nie byłam, podjęliśmy z mężem decyzje o zrobieniu dopiero w terminie @. Nie chciałam powtórzyć tego co się przydarzyło @AScarlett !
Więc lece dzisiaj po pracy albo jutro z rana
Na pinkach dwa dni temu kreska była dosłownie jak włos, a teraz już jest odrobine ciemniejsza.
Najlepiej wybarwiały mi sie te z rossmana facelle.
Miłej środy![]()