Wika.00
Fanka BB :)
Chałka gigant xD
Ja ostatnio robiłam chałkę, wyrosła mi taka ze była prawie wielkości blachy od piekarnika
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chałka gigant xD
Ja robię raz, ale jak widzę, że pikwmoze być zarazeto zdarza się że dwa razyKochane a powiedzcie mi testy owulacyjne robi sie 2 razy dziennie czy raz?
Tak, ja wracam normalnie do pracy, bo już kiedyś pisałam Wam jak u mnie wyglada sprawa z wynagrodzeniem. Po krótce: mam podstawę i dużo wiekszą premię, jak pójdę na l4 to tracę premię, wiec automatycznie pomniejsza mi to znacznie wypłatę zwolnienia „ciążowego” gdy już na takie mogłabym iść. Ale wiele dziewczyn z normalnymi zasadami w pracy idzie na l4 od transferu do pozytywnej bety i tez jest okpóźniej automatycznie przechodzą na ciążowe. Lekarze z kliniki normalnie wystawiają zwolnienia bez najmniejszego problemu
Zobacz załącznik 1502079
Wspanialeteść przyszedł i powiedział, ze teraz najchętniej by mnie w folie bąbelkową okręcił
a mąż wychodził na boks i rzucił „kocham Was”
naprawdę czekamy wszyscy na to dziecko..
Ja przez całą ciążę poza brakiem okresu i później, od 6 miesiaca brzuchem nie mialam totalnie żadnych objawów/dolegliwości/innych odczuć. Wyczuwam nudna ciążę zatem u CiebieDam znać na pewno.
Też się cieszę, że w końcu mam jakieś objawy, bo tak naprawdę do wczoraj nie odczuwałam nic.
Ja robię dwa tym razem pik miałam rano a wieczorem już bardzo blada krecha byłaKochane a powiedzcie mi testy owulacyjne robi sie 2 razy dziennie czy raz?
Ach, gdzieś uleciał mój temperament.Ej, a gdzie Twój temperament. Weź na tą pindę napisz jakąś skargę![]()
Takie są najgorsze, znam z autopsji. Jak dojdą do tego wieku 5 lat do emerytury to się czują takie pewne, że nie można ich zwolnić, i sobie pozwalają na chamstwoAch, gdzieś uleciał mój temperament.
Zatkało mnie najzwyczajniej w świecie.
Pani dogorywa do emerytury.
Ale wypłata za L4 jest średnią z 12 pełnych miesięcy sprzed L4. Jeśli wszystko masz opodatkowane to wystarczy zliczyć pensję brutto z 12 miesięcy. Podzielić na 12. Potem odjąć 13.71 % składek i masz kwotę miesięczną brutto. Do tego 12% podatku i dzielić przez 30 i masz kwotę zasiłku za dzień netto. Także na spokojnie. U mnie też podstawa plus premie były i wszystko pięknie wliczone. Nawet część premii noworocznej weszła (1/12 wg przepisów). Także jeden miesiąc w tą czy w tą za dużo ci nie zmieni.Tak, ja wracam normalnie do pracy, bo już kiedyś pisałam Wam jak u mnie wyglada sprawa z wynagrodzeniem. Po krótce: mam podstawę i dużo wiekszą premię, jak pójdę na l4 to tracę premię, wiec automatycznie pomniejsza mi to znacznie wypłatę zwolnienia „ciążowego” gdy już na takie mogłabym iść. Ale wiele dziewczyn z normalnymi zasadami w pracy idzie na l4 od transferu do pozytywnej bety i tez jest okpóźniej automatycznie przechodzą na ciążowe. Lekarze z kliniki normalnie wystawiają zwolnienia bez najmniejszego problemu
Zobacz załącznik 1502079
Wspanialeteść przyszedł i powiedział, ze teraz najchętniej by mnie w folie bąbelkową okręcił
a mąż wychodził na boks i rzucił „kocham Was”
naprawdę czekamy wszyscy na to dziecko..
Jeee, musowanie jajnikaJajnik mi musuje![]()