G
guest-1716035268
Gość
dokładnie! chojokreski zmieniają się w tłuste bety, wiosna zaraz, nie patrz na ten śnieg, to tylko chmuraOj tak, marzec dobrze się rozpoczął, zdecydowanie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie! chojokreski zmieniają się w tłuste bety, wiosna zaraz, nie patrz na ten śnieg, to tylko chmuraOj tak, marzec dobrze się rozpoczął, zdecydowanie.
Równy rok temu zaszłam w ciążę pozamaciczna. Miałam przerwę w staraniach i dwa cykl temu biochem. Starania o 3 dziecko, pierwsze dwie ciąże były bez przygód ze stratami. Choć w 1 ciążę zaszłam po ok 2 latach starań a w drugą szybko. Tylko to było dawno. Dzieci mają już 8 i 6 lat.Nie wiem jak dobrze się kopie, ale nie poddawaj się. Wiem jak to jest czuć paraliżujący strach przed badaniami, chociaż mam inną w staraniach historię, pewnie krótszą (od kiedy się starasz?) to z kolei zdrowotnie już swoje w życiu przeszłam i teraz chyba "pękłam" i złe wyniki bardzo niekorzystnie na mnie wpływają. Musimy wierzyć, że się uda, a jeśli nie czujesz się dostatecznie silna, czy przekonana o słuszności starań to może warto skorzystać z pomocy psychologa? Najgorzej być z tym samemu.
Ja ostatnio śnieg widziałam 5 lat temu, jak byłam w PlDziewczyny u Was tez tak biało?![]()
Ale fajnie, zazdroszczę ja jak bywam w Pl to zazwyczaj letnimi miesiącami, takiej mega zimy nie widziałam już dawno. Ostatnio byłam w listopadzie, ale nie załapałam się na śnieg niestety.Dziewczyny u Was tez tak biało?![]()
Ale fajnie, zazdroszczę ja jak bywam w Pl to zazwyczaj letnimi miesiącami, takiej mega zimy nie widziałam już dawno. Ostatnio byłam w listopadzie, ale nie załapałam się na śnieg niestety.
UKA gdzie mieszkasz?
U mnie jeszcze nie zdążyło stopnieć to co napadało końcem styczniaDziewczyny u Was tez tak biało?![]()
A to krew, czy brązowe plamienie?Dziewczyny, które miałyście stymulacje owulacji: jaką miałyście długość cyklu? Martwi mnie to krwawienie w 23dc. Jak myślicie? Gnać jutro do gina?
Krew.A to krew, czy brązowe plamienie?