królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Z tym nie mam problemu - 14 dzien puk puk i @ja sie zawsze modle w tym czasie by dobic do chociaz tych 10 dni i miec w miare normalna faze lutealna![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym nie mam problemu - 14 dzien puk puk i @ja sie zawsze modle w tym czasie by dobic do chociaz tych 10 dni i miec w miare normalna faze lutealna![]()
Nie wiem co jest, ale mi np. wgl nie jest szkoda kasy na testy, nawet jak sikam na biało cały czas![]()
No mops nie może takiego czegoś zrobic.... prawa człowieka itp.
Gdy jeszcze pracowalam w swoim zawodzie (nie mops itp) to byla babeczka "patoluska" co miala za sobą z 15 ciąż (w tym kilka poronień). Wszystkie dzieci oczywiście jej odebraliśmy.
oooooo to prawda, przypomniałaś mi, że to były najlepsze orgazmy w życiufakt, wyluzować się dało przy tym.
PS. ale duzo bym dała żeby przeżyć jeszcze raz seks po joincie![]()
Ja dochodzę do wniosku, że najbardziej lubię czas okresu. Wiem na czym stoję, właściwie wtedy mam najmniej stresu.U mnie jest tak co miesiąc - najdluzsze 10 dni w cyklu co cykl- bez zmian![]()
U mnie też mierzyli przy przyjęciu do szpitala.To u mnie mierzyli na przyjeciu na ip, zaraz przed porodem.... chociaż właściwie to już w trakcie![]()
Nie sugeruj się intensywnością kreski. Jai juz nieraz życie pokazało, ma się ona średnio do rośnięcia bety i nie może być wskaźnikiem czy rośnieDziewczyny jest sens robić betę dzień po dniu? Bo martwi mnie ta słabsza kreska niż wczoraj .
NiceU mnie w firmie kwiaty i bon na 100zł do rosska![]()
najmniej stresu to mam po okresi. Jak mam okres to mnie wszystko wkurrrr*iaJa dochodzę do wniosku, że najbardziej lubię czas okresu. Wiem na czym stoję, właściwie wtedy mam najmniej stresu.
Wczoraj i od 3 dni. Biel cały czas, nie liczę już na nic bo to 13 dpo dzis.a sikalas dzisiaj na jakiś patyczek?![]()