olka11135
Fanka BB :)
Jeszcze obgryzła końcówkę żeby nie było widać że to LH i myśli że staraczki wymiataczki się nie skapna![]()
Nieee samo się odgryzło
Ale kurde ja już dla beki je robię bo chce zobaczyć kiedy przestaną być pozytywne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze obgryzła końcówkę żeby nie było widać że to LH i myśli że staraczki wymiataczki się nie skapna![]()
Badałam, z tego co pamiętam było 7,1 i gin stwierdził że jest ok. Piję zakwas z buraka kilka razy w tygodniu. Jeden gin stwierdził że po pozytywnym teście heparyna, kilku innych że dopiero po uwidocznieniu pęcherzyka w macicy.A badalas homocysteine? Jakie masz zalecenia po pozytywnym teście?
Dziwne, gdybym była Tobą, już bym ja miała kupiona i brała od pozytywnego testuBadałam, z tego co pamiętam było 7,1 i gin stwierdził że jest ok. Piję zakwas z buraka kilka razy w tygodniu. Jeden gin stwierdził że po pozytywnym teście heparyna, kilku innych że dopiero po uwidocznieniu pęcherzyka w macicy.
Szalona
oj, będą z tego dzieci
Szalonawskakuj na konia....
Chyba sie dziś zchilluje do kaca jutro - 2 lampka leci w szyję![]()
oj, będą z tego dzieci![]()
co Ty sikać nie umiesz?masz takie dwiekreski pod tytułem : krzyż na drogę
P. S dostałam plamienie przedokresowe więc okres będzie lada chwila i seks 5 dni pod rząd ciąży nie dałale nie smucimy się bo ja się nie smucę
![]()
A dlaczego bierzesz duphaston skoro prog jest ok?Mam odpowiedzialne stanowisko. Zarządzam zespołem księgowości, który obsługuje jedna ze spółek. No i w sumie mam zakres obowiązków głównego księgowego, a nie zastępcy. Więc tak jest dużo stresu. Ale tak naprawdę staramy się od wiosny zeszłego roku. Takie mocne stresy zaczęły się końcem roku kiedy zmienili nam system i zmienił się główny, który odwala spychologię. Więc nie wiąże braku ciąży tylko ze stresem w pracy. Moje wyniki nie są złe. Tak naprawdę walczę tylko z prolaktyna. Nie mam plamien między miesiączkowych jak niektóre dziewczyny tutaj, owulacje swoje potwierdzone monitoringiem, prog spoko chociaż i tak mam duphaston. Po za tym w zeszłym roku byliśmy kilka razy na romantycznych wyjazdach. Gdyby tzw cudowne odpuszczenie działało to dawno byłabym w ciąży![]()