Brownie1992
Moderator
U mnie też. Ale wykańczam wszystko co mam i zostaje tylko na Puerii.U mnie lista tych, których jeszcze nie brałam jest coraz krótsza.
Nie widzę sensu żreć tego wszystkiego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też. Ale wykańczam wszystko co mam i zostaje tylko na Puerii.U mnie lista tych, których jeszcze nie brałam jest coraz krótsza.
Co do podnoszenia rezerwy to ja miałam iść w kwietniu na mezoterapię jajników osoczem bogatopłytkowym. Ten zabieg podnosi AMH i jakość komórek. Niestety nie jest to tania impreza ale według mojego lekarza skuteczna.
Wiesz, lekarze nie będą rekomendować supli z uwagi na to, że nie ma zwykle dobrych jakościowo badań, które potwierdzałyby skuteczność. Wiem, że mogą nic nie pomóc, aleMi się wydaje, i coraz więcej o tym słyszę, ze wcale branie tylu supli itp nie jest dobre, lecz pewne minimum.
Tez chciałam nie wiadomo ile brac. Ale jeden drugi i trzeci lekaz pytal co biorę i mówi zeby za wiele właśnie nie stosować.
Potwierdzam skuteczność takiego osocza. U mojego męża w trakcie urazu kolana doszło do przeprostu kolana i naderwania krzyżowego sciegna oraz bocznych. Ortopeda we Wrocławiu za pomocą osocza postawił go na nogi nez operacji.Co do podnoszenia rezerwy to ja miałam iść w kwietniu na mezoterapię jajników osoczem bogatopłytkowym. Ten zabieg podnosi AMH i jakość komórek. Niestety nie jest to tania impreza ale według mojego lekarza skuteczna.
A ile to kosztuje?Co do podnoszenia rezerwy to ja miałam iść w kwietniu na mezoterapię jajników osoczem bogatopłytkowym. Ten zabieg podnosi AMH i jakość komórek. Niestety nie jest to tania impreza ale według mojego lekarza skuteczna.
Ja już nawet dałam sobie spokój zU mnie też. Ale wykańczam wszystko co mam i zostaje tylko na Puerii.
Nie widzę sensu żreć tego wszystkiego.
Wiesz, lekarze nie będą rekomendować supli z uwagi na to, że nie ma zwykle dobrych jakościowo badań, które potwierdzałyby skuteczność. Wiem, że mogą nic nie pomóc, ale
efekt placebo też czasem ma znaczenie. Ja akurat już i tak bardzo ograniczyłam suple, biorę jedynie to q10, D, DHA, pregnę, witaminę E i część cyklu wiesiołka.
Mi lekarz kazał się przygotować na jakieś 4,5tyś zł.A ile to kosztuje?
No niestety tak jak wszystko. In-vitro też jednym pomaga, innym nie, jest drogie a ludzie je robią.Tu o tej mezoterapii, trochę jak z suplami w sumie- może pomóc, może nic nie zmienić:
Czy ostrzykiwanie jajników może podnieść rezerwę jajnikową? - Klinika Bocian
Pacjentki, które marzÄ o macierzyÅstwie szukajÄ różnych sposobów, które mogÄ polepszyÄ jakoÅÄ rezerwy jajnikowej. Jednym z nich jest ostrzykiwanie jajników osoczem.klinikabocian.pl