Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rozumiem. Odwiedziłaś wielu lekarzy, myślę, że to pora, byś po prostu któremuś z nich zaufała - który z nich wzbudził Twoje największe zaufanie?Uważa, że stymulacja nie jest wskazana przy niskim amh. Idę na pewno na drożność. Co do naturalnych starań to powiedział, że maks 3/4mc, ale w tym czasie bez żadnych wspomagaczy. Polecił suplementy, na pewno resweratol, a poza tym nie wiem, bo gdzieś zawieruszyłam tę kartkę.
Mam duży problem z zaufaniem do lekarzy przez swoje doświadczenia pooperacyjne. Na tę chwilę najlepiej czułam się u tej Cajdler, ale wydaje mi się, że ona jednak nie jest specjalistą leczenia niepłodności, więc pewnie lepszym wyborem będzie Skalski. Niestety nie znam żadnych osób z niskim amh, którym inne niż ivf leczenie przyniosło dobry skutek i jednocześnie nie wyczerpało rezerwy, ale w sumie nie znam też takich, którym ivf pomogło. Także nadal mam niestety mętlik, zbieram się do rozmowy z partnerem i mam milion myśli na minutę.rozumiem. Odwiedziłaś wielu lekarzy, myślę, że to pora, byś po prostu któremuś z nich zaufała - który z nich wzbudził Twoje największe zaufanie?
idź po puzzle i spędź weekend na ich układaniu. Mówię serio. Kup takie 1000 elementów z ładnym obrazkiem, rozwal się na podłodze i układaj. Nie żartuję. To da Twojej głowie przestrzeń, by to przetrawić.Mam duży problem z zaufaniem do lekarzy przez swoje doświadczenia pooperacyjne. Na tę chwilę najlepiej czułam się u tej Cajdler, ale wydaje mi się, że ona jednak nie jest specjalistą leczenia niepłodności, więc pewnie lepszym wyborem będzie Skalski. Niestety nie znam żadnych osób z niskim amh, którym inne niż ivf leczenie przyniosło dobry skutek i jednocześnie nie wyczerpało rezerwy, ale w sumie nie znam też takich, którym ivf pomogło. Także nadal mam niestety mętlik, zbieram się do rozmowy z partnerem i mam milion myśli na minutę.
Nawet mam takie kupione na długie covidowe wieczoryidź po puzzle i spędź weekend na ich układaniu. Mówię serio. Kup takie 1000 elementów z ładnym obrazkiem, rozwal się na podłodze i układaj. Nie żartuję. To da Twojej głowie przestrzeń, by to przetrawić.
no to do dzieła! Ja kupiłam jak mi @hachette poradziła to, co Tobie wczoraj. Na początku nie miałam pojęcia jak to zrobić, jak odpocząć od myślenia i wyjść z tego kołowrotka, wydawało mi się to nierealne, ale zaufałam jej i następnego dnia kupiłam puzzle. Po trzech popołudniach i wieczorach układania tego dziadostwa byłam jej wdzięczna i ta wdzięczność trwa do dziś, tylko zamieniłam puzzle na szydelko później. Bierz puzzle i działaj, jutro wieczorem proszę o zdjęcie ułożonego obrazkaNawet mam takie kupione na długie covidowe wieczory.
a z tym się zgodzę !!Mega odcina się głowa od myślenia tylko w oczach akurat mi się pierd.. po całym dniu w puzzlachno to do dzieła! Ja kupiłam jak mi @hachette poradziła to, co Tobie wczoraj. Na początku nie miałam pojęcia jak to zrobić, jak odpocząć od myślenia i wyjść z tego kołowrotka, wydawało mi się to nierealne, ale zaufałam jej i następnego dnia kupiłam puzzle. Po trzech popołudniach i wieczorach układania tego dziadostwa byłam jej wdzięczna i ta wdzięczność trwa do dziś, tylko zamieniłam puzzle na szydelko później. Bierz puzzle i działaj, jutro wieczorem proszę o zdjęcie ułożonego obrazka![]()