kicikocia
Fanka BB :)
Praktyka czyni mistrzatrenuj żeby potem ciuszki dla Bombelka robić
fajne są takie sweterki albo czapeczki z pomponami
![]()
O tak. Wszystkie wnuki mojej mamy dostawały wdzianka całe i koniecznie musiały być na wyjście ze szpitala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Praktyka czyni mistrzatrenuj żeby potem ciuszki dla Bombelka robić
fajne są takie sweterki albo czapeczki z pomponami
![]()
Hej wszystkim, mało kiedy piszę ale często Was czytam .. bo jak część z Was mnie kojarzy staram się o dziecko już wiele miesięcy... I za 2 dni powinnam dostać @. Od kilku dni dziwnie się czuję i dzisiaj temperatura ciała z ciekawości zmierzona wyniosła 37 , i mnie mocno zaskoczyło... Staram się od sierpnia 2020 i pierwszy raz 2 dni przed @ mam 37... Czy warto mieć nadzieję?
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Czyli czekam na @ albo na jej brak choć po takim czasie trudno czekać na jej brak skoro zawsze była...Jeżeli nie mierzysz temperatury przez cały cykl to nie ma to znaczenia
Ja też jestem słaba w pracach artystycznychBoże… ja jedyne co potrafię zrobić to bajzel w domu![]()
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Czyli czekam na @ albo na jej brak choć po takim czasie trudno czekać na jej brak skoro zawsze była...
Jest 13 dpo- owulacja potwierdzona na monitoringuNie wiem ile jest dpo? Ale jak 10-12 to spokojnie możesz zatestowować czułym testem
Jest 13 dpo- owulacja potwierdzona na monitoringu
To raczej z porannego siusiania jutro, niż dzisiaj ten test robić?No to test zdecydowanie powinien powiedzieć czy jest ciąża czy nie