olka11135
Fanka BB :)
To raczej z porannego siusiania jutro, niż dzisiaj ten test robić?
To nie ma znaczenia. Oczywiście możesz poczekać do jutra, ale musisz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To raczej z porannego siusiania jutro, niż dzisiaj ten test robić?
wstyd powiedzieć ale oba sklepy mam pod nosemno to dawaj, po włóczkę i szydelko do action albo tedy'ego i działaj
Ja w sumie nie wiem skąd umiem. Tzn. umiałam tylko jeden ścieg, półsłupki, nie mam pojęcia kto i kiedy mnie nauczył, pamiętam, że pod koniec podstawówki próbowałam robić jakiś szalik. Później na studiach robiłam szalik. No i teraz. To jest generalnie pamięć mięśniowa, przynajmniej w moim przypadku. Teraz przy okazji robienia nowych rzeczy się uczę tych słupków, słupków nawijanych i innych takich dopiero![]()
Jak Wam mija sobota? My właśnie składamy meble. Trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pokłócili![]()
My zaliczyliśmy siłownie do południa , trzonowanie było poobiednieJak Wam mija sobota? My właśnie składamy meble. Trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pokłócili![]()
My zaliczyliśmy siłownie do południa , trzonowanie było poobiednieteraz relaks mąż na x boxie ja na telefonie gram , wieczorem uderzymy na spacer wzdłuż morza dotlenić się przed spaniem i jodu powdychać
Dom wczoraj ogarnęłam bo miałam wolne, także dzisiaj tylko przyjemności.
My zaliczyliśmy siłownie do południa , trzonowanie było poobiednieteraz relaks mąż na x boxie ja na telefonie gram , wieczorem uderzymy na spacer wzdłuż morza dotlenić się przed spaniem i jodu powdychać
Dom wczoraj ogarnęłam bo miałam wolne, także dzisiaj tylko przyjemności.
Ja też zazdroszczę!!Ale zazdroszczę morza
Kurcze, a mi HL zupełnie nie przypasiło. Zbyt banalna wydała mi się ta graNajlepsze mam w antyramach a reszta w pudełkach czeka na kolejne pokolenieNatomiast, jeśli lubisz HP, to polecam grę Hogwart Legacy
Majstersztyk a i ona umili ci czas czekania
![]()
U nas przy tym zawsze dymJak Wam mija sobota? My właśnie składamy meble. Trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pokłócili![]()