reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Znalazłam te filmiki na tiktoku. I to, że on je opublikował to świństwo, te zdjęcia i komentarz, że żaden normalny facet by tego nie wytrzymał i to za dużo, to tez słabe.
Ale z drugiej strony ona na tych nagraniach tez źle wyglada. Co najmniej jakby była w jakiejś manii.
podobno terapeuta jej zalecił takie uzewnętrznianie się jako element walki z depresją. Nie mogła brać leków, była w ciąży zagrożonej, bała się o życie swoje i dziecka a ten dzban ruchał sąsiadkę poznaną w windzie. I on wrzucił to wszystko bo pod zdjęciem z kochanica miał kiepskie komentarze, więc w ten sposób chciał pokazać jak miał ciężko z taką płacząca i załamana kobieta 🤯🤬 naprawdę nie mogę tego wszystkiego przeżyć, aż dziwne bo zazwyczaj nawet mnie nie interesują te wszystkie dramaty gwiazd

Hej dziewczyny jak tam ? Mnie od wczoraj jakieś choróbsko dopadło gardło i mogdały bolą 😑 Zrobiłam ten test combo i wydaje mi się że jest delikatna kreska przy grypie typu B. 😑 Jutro rano zrobię kolejny żeby w razie co nie iść i nie kaszleć na ludzi w pracy. Ah te cienie 😅
że cieni nawet na testach na grypę wypatrujesz? 😂

Spoko, jak robiłam test na covid to też go z nawyku pod oświetleniem okapu w kuchni oglądałam 😂

Zdrówka!

Moja przyjaciółka po porodzie zdecydowała się na tabletki. Skończyło się zakrzepicą 😤
Niestety znam przypadek gdzie kobieta przyjmowała przez wiele lat tabletki, bez konsultacji z lekarzem. Mąż miał załatwiać tabletki jak chciał ru***. To dosłowne słowa tej kobiety. Dostała zatoru płucnego. Nagle. Przez 3lata była w stanie wegetatywnym. Po 3 latach zmarła.
Jak już uda nam się zajść w ciąże to po urodzeniu na 90% nie zdecyduje się na tabletki.

że cieni nawet na testach na grypę wypatrujesz? 😂

Spoko, jak robiłam test na covid to też go z nawyku pod oświetleniem okapu w kuchni oglądałam 😂

Zdrówka!
No wypatrywałam cieni dokładnie tak samo jak na ciążowych w różnym świetle itd.
A może komisja do cieni sama oceni ? 😅

Załączniki

• 42904562-a8ae-44b3-8935-69065e67b005.jpeg
    42904562-a8ae-44b3-8935-69065e67b005.jpeg
    62,9 KB · Wyświetleń: 116
Znalazłam te filmiki na tiktoku. I to, że on je opublikował to świństwo, te zdjęcia i komentarz, że żaden normalny facet by tego nie wytrzymał i to za dużo, to tez słabe.
Ale z drugiej strony ona na tych nagraniach tez źle wyglada. Co najmniej jakby była w jakiejś manii.
to podobno wynik depresji i przerażenia zagrożoną ciążą. Nie powinno to nigdy ujrzeć światła dziennego...

A jeżeli chodzi o te tłumaczenia, że nikt by tego nie wytrzymał, to nie oceniam tego tak surowo. Wszelkie zaburzenia i choroby dotykają nie tylko osobę, która na nie cierpi, lecz również najbliższych. Takie relacje mogą być wykańczające. Oczywiście to w żaden sposób nie tłumaczy jego nagannego zachowania, chciałam tylko zwrócić uwagę, że "nikt by tego nie wytrzymał" z ust bliskich osób cierpiących generalnie nie świadczą o tym, że z automatu osoba wypowiadająca te słowa jest czarnym charakterem.

reklama
Niestety znam przypadek gdzie kobieta przyjmowała przez wiele lat tabletki, bez konsultacji z lekarzem. Mąż miał załatwiać tabletki jak chciał ru***. To dosłowne słowa tej kobiety. Dostała zatoru płucnego. Nagle. Przez 3lata była w stanie wegetatywnym. Po 3 latach zmarła.
Jak już uda nam się zajść w ciąże to po urodzeniu na 90% nie zdecyduje się na tabletki.
🤯
Ja na szczęście nie mam skutków ubocznych ale też raczej do nich nie wrócę. Wydaje mi się że dopiero po 8 miesiącach moje ciało wraca do normy plus libido było na nich bardzo uśpione

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry