Erinti7
Fanka BB :)
Tak, profilaktycznie dostał tabletki na wypadek jakby współdzielił ze mną paskudztwo. U niego też nie ma żadnych objawów więc tylko wzruszył ramionami i nawet się nie dopytywał co bierzePartner też się leczy?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, profilaktycznie dostał tabletki na wypadek jakby współdzielił ze mną paskudztwo. U niego też nie ma żadnych objawów więc tylko wzruszył ramionami i nawet się nie dopytywał co bierzePartner też się leczy?![]()
Czyli skorpion nie taki straszny jak go malująMy tak prawie mamy ja z końca października, syn z początku listopada, mąż z końca listopada - 3 skorpiony. Bywa ciężko, ale jednak nasza rodzynka - panna daje dużo bardziej nam popalić
no nie wiem… Trochę Olkę znam…Czyli skorpion nie taki straszny jak go malują![]()
Chociaż jutrzejsza beta to wiadomo, za wcześnie
wiecie, to nie do końca jest tak, ze jest za wcześnie, przy ivf transferuje się pięciodniową blastocystę (choć czasem trzydniowy zarodek), wiec w dniu transferu tak jakby jestem w 5dpo, wiec to tak jakbym jutro była 9dpoKochana, a može jednak to za wcześnie? Niby wiesz, že może jeszcze nic nie być, a założę się, że zaczniesz się od razu stresować. Hm?
A, to ja tego nie wiedziałamwiecie, to nie do końca jest tak, ze jest za wcześnie, przy ivf transferuje się pięciodniową blastocystę (choć czasem trzydniowy zarodek), wiec w dniu transferu tak jakby jestem w 5dpo, wiec to tak jakbym jutro była 9dponajprawdopodobniej nic nie wyjdzie, ale zdarza się, ze wychodzi
![]()
Tak, myślę, że wsparcie osób mających podobne problemy jest ogromnie ważne.jak to pięknie napisane jest... ale wiecie też co zauważyłam? Fajne w tym całym smutku jest jedynie to, że mamy siebie tutaj i wiemy w głębi duszy jak to wszystko wygląda i dzięki temu człowiek czuje spore wsparcie nawet bez wielu słow, bo wiesz że ktoś z serducha wspiera i rozumie!
Ja brałam teraz pierwszy cykl, więc nie pomogę.Dziewczyny, które brały/biorą Miovelie Nac.
Czy wydlużył Wam się cykl? Jeśli tak to o ile się owulacja przesunęła?
Zdarzylo Wam się mieć więcej niż jeden pecherzyk przy cyklu na Mioveli?
Dostałam okres w 21dc po ovi. Doktor powiedział, że po ovi to nie jest klasyczny okres, bardziej jak krwawienie po lekach. Nie zrobiło to na nim wrażeniaKrew.
Jedynie trzeba uważać, żeby nie wyszło Ovitrelle.wiecie, to nie do końca jest tak, ze jest za wcześnie, przy ivf transferuje się pięciodniową blastocystę (choć czasem trzydniowy zarodek), wiec w dniu transferu tak jakby jestem w 5dpo, wiec to tak jakbym jutro była 9dponajprawdopodobniej nic nie wyjdzie, ale zdarza się, ze wychodzi
![]()