Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja byłam gorsza pamiętacie czasy kozakow do kolan ze szpicem.... ach te szpileczki xDJeszcze pamiętam jak wyproslam rodziców o kasę na nowe spodnie. I kupiłam takie szerokie szwedo -dresy białe, prześwitujące z pomarańczowym paskiem po bokach. Wszystkie laski mi ich zazdrościłya rodzice nie mogli uwierzyć ,że wydałam całe 50 zł na takie spodnie do tej pory się że mnie śmieją. Teraz jak sobie przypomnę to wyglądałam jak zwykła Svietłana z galerianek
![]()
nie sikałaś?![]()
A może jakiś teścik ?
ja też…ej w ogóle z tik toka dowiedziałam się, że jestem bardzo niemodna, bo noszę skinny jeanskiedy to się zmieniło
![]()
Tak, on ma takie właściwości. Ja właśnie głównie dlatego zaczęłam swoją przygodę z nimDziewczyny pytanie. Czy wy też czułyście tą poprawę nastroju biorąc inozytol. Zaczęłam od tego cyklu i mam tyle energii, spokoju w sobie, takie pozytywne myślenie... Jakby wróciła stara ja. A inozytol właśnie zaczęłam brać ze względu na zły stan mojej psychy![]()
teraz moja córa takie maI te wiecznie mokre doły nogawek dzwonów zimą. I obdarte ranty nogawek![]()
Ejj, serio mam takie w szafie u mamy. Chyba musze je wyciągnąć i wstawić na vintedteraz moja córa takie maHistoria zatoczyła koło
![]()
Rozpinane po bokach na plastikowe zatrzaski?Jeszcze pamiętam jak wyproslam rodziców o kasę na nowe spodnie. I kupiłam takie szerokie szwedo -dresy białe, prześwitujące z pomarańczowym paskiem po bokach. Wszystkie laski mi ich zazdrościłya rodzice nie mogli uwierzyć ,że wydałam całe 50 zł na takie spodnie do tej pory się że mnie śmieją. Teraz jak sobie przypomnę to wyglądałam jak zwykła Svietłana z galerianek
![]()