Lauritaa
Moderator
dużo ciąż było tutaj z późnych owu, z niektórych są już zdrowe bobasy![]()
No pięknie

Zresztą stymulowane owu tez w wiekszych przypadkach są pozniejsze :-) (nie zawsze oczywiście)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dużo ciąż było tutaj z późnych owu, z niektórych są już zdrowe bobasy![]()
Po 21dc mówi się o później owulacji.a kiedy właściwie można mówić że owu jest pozna? Ja mam jakoś pózniej w tym cyklu ale mam nadzieję 18dnia
Moja Bożena już od tygodnia wystrojona jak szczur na otwarcie kanału![]()
ja się nie znam bo mam owu max 14dca kiedy właściwie można mówić że owu jest pozna? Ja mam jakoś pózniej w tym cyklu ale mam nadzieję 18dnia
Moja Bożena już od tygodnia wystrojona jak szczur na otwarcie kanału![]()
Ale to chyba zalezy na jakim poziomie są temperatury sprzed skoku. Na szczęście gorączka zaczyna się od 38.5ej ja zawsze po owulce wskakuję na ponad 37![]()
W przyrodzie nie ma rzeczy niemożliwych. Ale, jak ja to zawsze mówię, statystyka to dziwkaja się nie znam bo mam owu max 14dcale kiedyś z nami była dziewczyna i owu miała 30dc i za chwilę rodzi
![]()
Właśnie ja w 10dc. miałam 1,61 pokazała mi to apka jako „piczek”, dwa dni spadło, a wczoraj zaś do góry 13dc. 0,96 ciekawe co dzisiaj pokaże owulak i apkaNie chce zapeszać, ale chyba u mnie podobnie, zrobilam teraz pasek i nareszcie ponad pół narazie 0,64 i oby juz dzis tylko w gorę. U mnie 16 dz cyklu.
no to mam nadzieję że u Ciebie też się ruszy!Nie chce zapeszać, ale chyba u mnie podobnie, zrobilam teraz pasek i nareszcie ponad pół narazie 0,64 i oby juz dzis tylko w gorę. U mnie 16 dz cyklu.
mam niższe z owulacji z prawego, a wyższe z owulacji z lewego jajnika (w pierwszej fazie) i zawsze mi na ponad 37 skaczeAle to chyba zalezy na jakim poziomie są temperatury sprzed skoku.
a mi mało kiedy skacze na ponad 37mam niższe z owulacji z prawego, a wyższe z owulacji z lewego jajnika (w pierwszej fazie) i zawsze mi na ponad 37 skacze![]()
serio jest różnica nawet z którego jajnika? Nasze organizmy są niesamowitemam niższe z owulacji z prawego, a wyższe z owulacji z lewego jajnika (w pierwszej fazie) i zawsze mi na ponad 37 skacze![]()