olka11135
Fanka BB :)
Jak tam @olka11135 - oddałaś swój mocz?![]()
Negatyw
Także mamą 2023 też nie będę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam @olka11135 - oddałaś swój mocz?![]()
trudno…Niech będzie zatem 2024Negatywjak okres nie przyjdzie do przyszłego wtorku to zatestuję jeszcze raz ale szans 0
Także mamą 2023 też nie będę![]()
Zadzownili do mnie z Salve, ze lekarz jest chory i przełożyli na 5 kwietnia i mam wizytę stacjonarną. Więc na dobre wyszło, będa juz wyniki biopsji i mnie obejrzy@LadyCaro Jak tam sytuacja? Odbyła się telewizyta czy zmiana planu?
Myślę, że. . SuperZadzownili do mnie z Salve, ze lekarz jest chory i przełożyli na 5 kwietnia i mam wizytę stacjonarną. Więc na dobre wyszło, będa juz wyniki biopsji i mnie obejrzy
Ja też, ale jeszcze jakieś 8 ddo*.Zatestowałabym już, a tu dopiero 4 dpo![]()
Ty się możesz bzykać co najwyżejJa też, ale jeszcze jakieś 8 ddo*.
*dni do owulacji.![]()
Ja mam twido- i w sumie dzięki temu zero napinkiTy się możesz bzykać co najwyżej![]()
Zatestowałabym już, a tu dopiero 4 dpo![]()