Nasturtium
Fanka BB :)
Serio? To nie dla mnieRuchańsko. Cały weekend w łóżkuW końcu w sobotę ovi
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? To nie dla mnieRuchańsko. Cały weekend w łóżkuW końcu w sobotę ovi
![]()
Tak, niecałe 1. Niby tragedii nie ma, ale dobre też nie jest.No to prawda na to nie mamy kompletnie wplywu
Ty masz za male tak ?duzo
Ruchańsko. Cały weekend w łóżkuW końcu w sobotę ovi
![]()
PrawieSerio? To nie dla mnie.
Tak, niecałe 1. Niby tragedii nie ma, ale dobre też nie jest.
Eeej, ładna pogoda ma być, dotleń oocyty!PrawieCały weekend będę chodziła w piżamie, to na pewno
Jutro robię zaopatrzenie żywieniowe, żeby z domu nie wychodzić
![]()
Już dzisiaj nie chcę nic wiedziećA wiecie, że te głupie komórki zaczynają rosnąć już jakiś rok przed owulacją? Ostatnio dopiero to wyczytałam i byłam bardzo zdziwiona![]()
U nas to nie ma takiej opcji. No chyba, że na wakacjach. Może do maja się doprowadzę do porządku i wtedy się udaEj tez bym chciała! Moze sie pozytywnie zaskocze i tez taki maratonik zrobimy (tylko kurde weekend u rodziców)
Ja to w spodniach piżamowych (w których oczywiście nie śpię #bezmajtyzm) byłam we wtorek w lidluPrawieCały weekend będę chodziła w piżamie, to na pewno
Jutro robię zaopatrzenie żywieniowe, żeby z domu nie wychodzić
![]()