Nasturtium
Fanka BB :)
A jakie masz amh i ile lat?no właśnie to samo słyszałam! Choć ja akurat juz trochę stara więc czy amh niskie czy wysokie to i tak sytuacja nie jest zbyt dobra![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie masz amh i ile lat?no właśnie to samo słyszałam! Choć ja akurat juz trochę stara więc czy amh niskie czy wysokie to i tak sytuacja nie jest zbyt dobra![]()
Tak, dokładnie, ale też mówił, że u niektórych pacjentek rezerwa jest względnie stabilna przez cały okres rozrodczy, ale oocyty w wieku lat 40 nie będą już tak dobrej jakości jak załóżmy 10 lat wcześniej.tylko mu pewnie chodziło nie o amh a o całokształt, bo kobiety ok 40 mogą mieć więcej innych dolegliwości niż młoda dziewczyna
dlatego jeden wynik tak naprawdę nic nie mówi. Liczy się całokształtTak, dokładnie, ale też mówił, że u niektórych pacjentek rezerwa jest względnie stabilna przez cały okres rozrodczy, ale oocyty w wieku lat 40 nie będą już tak dobrej jakości jak załóżmy 10 lat wcześniej.
Ale tu już zjechałam bardziej na temat rezerwy, a odnośnie poronień to mnie również wydaje się, że amh nie powinno mieć większego znaczenia.Tak, dokładnie, ale też mówił, że u niektórych pacjentek rezerwa jest względnie stabilna przez cały okres rozrodczy, ale oocyty w wieku lat 40 nie będą już tak dobrej jakości jak załóżmy 10 lat wcześniej.
amh akurat mam niezłe bo 3.4ng ale w tym roku kończę 35 lat więc i tak czuję że czas mija ...A jakie masz amh i ile lat?
Zgadzam siędlatego jeden wynik tak naprawdę nic nie mówi. Liczy się całokształt![]()
E, to gdzie tam do starościamh akurat mam niezłe bo 3.4ng ale w tym roku kończę 35 lat więc i tak czuję że czas mija ...
już tuż tuż, ale dobre kremy i jazda z tymE, to gdzie tam do starości.
600mg?W jakiej dawce? Ja teraz łykam 600.
Owszem, dotarłam do badań, które pokazały pozytywny skutek przy stosowaniu takiej dawki. Niestety nie jest to tania zabawa, miesięcznie wychodzi mi 400 zł, ale w skali tego ile i tak wydaje się na leczenie to już i tak kropla w morzu.600mg?![]()