Nasturtium
Fanka BB :)
WiemNo niestety tak jak wszystko. In-vitro też jednym pomaga, innym nie, jest drogie a ludzie je robią.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WiemNo niestety tak jak wszystko. In-vitro też jednym pomaga, innym nie, jest drogie a ludzie je robią.![]()
Póki co masz wyższe AMH niż ja, jak będzie bliżej 0,5 to wtedy dopiero możesz o tym myśleć.Wiem. Pewnie gdybym miała nieograniczone fundusze to robiłabym wszystko, ale tak nie jest, więc po kolei, a w ostateczności się zobaczy, chyba nie ma sensu zakładać z góry. Na tę chwilę chyba już nie mam założeń, niczego na pewno nie planuję, niczego nie wykluczam.
Wtedy to ja już będę prowadzać dziecko do przedszkolaPóki co masz wyższe AMH niż ja, jak będzie bliżej 0,5 to wtedy dopiero możesz o tym myśleć.![]()
Tu coś widzę, jutro będzie ile dpo?Wiecie co, no tak mi tamten test nie dawał spokoju, więc poczekałam około 3 h i zrobiłam 2. Żałuję, ale nie mam innego. Aż myślę juz o poranku.
A masz test inny niż Pink na rano?Wiecie co, no tak mi tamten test nie dawał spokoju, więc poczekałam około 3 h i zrobiłam 2. Żałuję, ale nie mam innego. Aż myślę juz o poranku.
Widać, widać.Wiecie co, no tak mi tamten test nie dawał spokoju, więc poczekałam około 3 h i zrobiłam 2. Żałuję, ale nie mam innego. Aż myślę juz o poranku.
Chyba 8 , ujj wie w tym cyklu.... tu jest wyraźniej, na zdjeciu -30% widoczności.Tu coś widzę, jutro będzie ile dpo?
Wiek na plus ale kumulacja chorób na minus.Wtedy to ja już będę prowadzać dziecko do przedszkola.
U Ciebie to jednak też wiek jest zdecydowanie na plus, u mnie już tak średnio, ale nadal jeszcze mam kilka lat do ciąży geriatrycznej.
Chyba 8 , ujj wie w tym cyklu.... tu jest wyraźniej, na zdjeciu -30% widoczności.