reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
no to dawaj, po włóczkę i szydelko do action albo tedy'ego i działaj :D

Ja w sumie nie wiem skąd umiem. Tzn. umiałam tylko jeden ścieg, półsłupki, nie mam pojęcia kto i kiedy mnie nauczył, pamiętam, że pod koniec podstawówki próbowałam robić jakiś szalik. Później na studiach robiłam szalik. No i teraz. To jest generalnie pamięć mięśniowa, przynajmniej w moim przypadku. Teraz przy okazji robienia nowych rzeczy się uczę tych słupków, słupków nawijanych i innych takich dopiero 😅
wstyd powiedzieć ale oba sklepy mam pod nosem :) muszę się wybrać fajnie zawsze to jakieś nowe zajęcie a i rzeczy z tego są cudne +sentyment że samemu się zrobilo. Też zaczynałam od szalika :D tylko dawno to było i mogę nie pamiętać ale jak to już Owulacja napisała praktyka czyni mistrza i ja bardzo to lubię bo to sto procent prawda :)

Jak Wam mija sobota? My właśnie składamy meble. Trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pokłócili 😜
My zaliczyliśmy siłownie do południa , trzonowanie było poobiednie 😏 teraz relaks mąż na x boxie ja na telefonie gram , wieczorem uderzymy na spacer wzdłuż morza dotlenić się przed spaniem i jodu powdychać 😀
Dom wczoraj ogarnęłam bo miałam wolne, także dzisiaj tylko przyjemności.

Najlepsze mam w antyramach a reszta w pudełkach czeka na kolejne pokolenie 😀 Natomiast, jeśli lubisz HP, to polecam grę Hogwart Legacy 😍 Majstersztyk a i ona umili ci czas czekania😁
Kurcze, a mi HL zupełnie nie przypasiło. Zbyt banalna wydała mi się ta gra ;)

reklama
U
Jak Wam mija sobota? My właśnie składamy meble. Trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pokłócili 😜
U nas przy tym zawsze dym🤣🤣🤣

Dzisiaj zakupiłam z rana kwiatki do ogrodu, jutro będę sadzić... prymulki i bratki ach te kolory wiosny. W sklepach mnóstwo wiosny, dekoracji świątecznych... sprzątanie, pranie, gotowanie i dzień minął. Tak pięknie było od rana do popołudnia wiosennie a potem niestety deszcz.

Do góry