E
eag
Gość
Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie kryteria muszą spełnić zwłoki, żeby zakwalifikować się do kategorii "fajne"?Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać![]()
Według mnie fajne zwłokiJakie kryteria muszą spełnić zwłoki, żeby zakwalifikować się do kategorii "fajne"?![]()
Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać![]()
chciałam usunąć ale nie wiem jakno i musiałaś nam to tu wkleić![]()
Taak, miałam swoje owulacje ale lekarz chciał podkręcić i wtedy nawet dwa razy miałam po 3 pęcherzyki, za dugim razem dwa na prawym i jeden na lewym. wszystkie pękły a ciąży nadal brak@aurii_orelii Ty chyba miałaś stymulację mając własne owulacje? Czy źle kojarzę?
ej!!! Jaki kloc. Ja mam 158, szczupła a syn niecałe 4500To ciekawe, moja koleżanka drobna 150 chuda szkapa, mąż niewiele wyższy 160 chudzielec, dziadkowie tak samo. Dziecko kloc 4200![]()
mąż też w słuzbach pracuje więc często mi pokazuje te zdjęcia, które sobie w pacy wysyłacieJa Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać![]()
O! Super sprawa taki kursCo tu tak cicho dzisiaj?
Byłam wczoraj na kursie pierwszej pomocy. Super jest wiedzieć jak pomóc poszkodowanemu, szkoda tylko, że człowiek tak szybko zapomina o podstawach. Mimo wszystko polecam![]()