Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja jakoś tam nie zaglądam, czasu by mi chyba zabrakłoBtw mam nadzieję że nie pozamykają za szybko tych swoich mamusiowych grup bo jak tu cicho z kreskami to tam idę kciuki trzymaći tak jakoś czas do weekendu mija
![]()
trochę się chyba zapędziłaś jednak...daj se siana![]()
Ale ja lubię ten Twój język
To jak trzon to już niech będzie najlepiej taki ze starej zardzewiałej i zapróchniałej siekiery żeby zostały drzazgi a i może jakaś gangrenaTo napisz „trzon”. Forumowy eufemizm, właściwie brzmi pieszczotliwie.
Ale jaka zadbana. Przykra sprawa, szkoda typaW temacie zwłok xd
![]()
Wykopał z grobu ciało matki. Mieszkał ze zwłokami przez 13 lat
Szokujące ustalenia śledczych w sprawie zmumifikowanych zwłok, które znaleziono w jednym z domów w Radlinie pod Wodzisławiem Śląskim. Okazało się, że było to ciało matki mężczyzny, który zajmował połowę budynku. 76-latek wykopał je z grobu 13 lat temu i przez ten czas z nimi mieszkał.wiadomosci.radiozet.pl
trochę się chyba zapędziłaś jednak...
Nie... ale domyślam się, że może chodzić o kwestię lepszej widocznosci na USG?A dlaczego lepiej, wiesz może?
tworzymy tutaj wspolnie pewną przestrzeń, w której wszystkie chciałybyśmy się dobrze czuć. Możemy wyrażać swoje zdanie, możemy się ze sobą nie zgadzać, czasami się pokłócimy - jak to w życiu. Ale byłabym za tym, by ograniczyć zbędne pyskówki dla samych pyskówek, bez żadnych argumentów, bo takie teksty psują atmosferę nie wnosząc przy tym absolutnie żadnej wartości.Nie rozumiem takich wypowiedzi z ironicznymi cegiełkami między wierszami, w tym przypadku o szóstym zmyśleżeby z kogoś debila zrobić
![]()
Ironiczny tekst o szóstym zmyśle również nic nie wniósł. Ale okej, w sumie jestem tu w innym celu, będę siedzieć cicho.tworzymy tutaj wspolnie pewną przestrzeń, w której wszystkie chciałybyśmy się dobrze czuć. Możemy wyrażać swoje zdanie, możemy się ze sobą nie zgadzać, czasami się pokłócimy - jak to w życiu. Ale byłabym za tym, by ograniczyć zbędne pyskówki dla samych pyskówek, bez żadnych argumentów, bo takie teksty psują atmosferę nie wnosząc przy tym absolutnie żadnej wartości.