Dałabyś czasem znak, że nas czytaszBtw mam nadzieję że nie pozamykają za szybko tych swoich mamusiowych grup bo jak tu cicho z kreskami to tam idę kciuki trzymaći tak jakoś czas do weekendu mija
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dałabyś czasem znak, że nas czytaszBtw mam nadzieję że nie pozamykają za szybko tych swoich mamusiowych grup bo jak tu cicho z kreskami to tam idę kciuki trzymaći tak jakoś czas do weekendu mija
![]()
Często jest tak, że nacechowanie czyjejś wypowiedzi tworzy się tylko w naszej głowie (myśl/emocja/wrażenie). Nie widzimy swoich reakcji wzajemnych, mowy ciała, więc trudno orzec czy ktoś mówi z ironią, czy tylko nam się tak wydaje, ze tak mówi. Ja odebrałam bez żadnej ironii komentarz @black_angel jako luźny, że fajnie, że ty wierzysz mężowi w 100 proc. ale nie zawsze życie jest różowe i nie każdy na 100 proc. zasługuje. I tylko tyle i aż tyleIroniczny tekst o szóstym zmyśle również nic nie wniósł. Ale okej, w sumie jestem tu w innym celu, będę siedzieć cicho.
A ja Was nie czytam, więc melduj jak się czujecie?Dałabyś czasem znak, że nas czytasz.
![]()
haha boje się dać znać że podglądam i trzymam kciuki po cichu bo już miałyście raz rozmowę czy zamknąć grupęDałabyś czasem znak, że nas czytasz.
![]()
to chyba chodziło o to że nikt nie miał zamiaru urazić Ciebie więc niepotrzebna tak ostra odpowiedźNo i wybaczcie jeżeli kogoś uraziłam.
Wtf ???i nie mam szóstego zmysłuza to Ty ewidentnie masz jakieś problemy chyba jadąc po kimś bo coś napisał na forum xd jestem tutaj tydzień a znowu się sądzisz do kogoś xd
nie przyznawaj się nigdzie, że czytasz tutaj też nie jest bezpieczniehaha boje się dać znać że podglądam i trzymam kciuki po cichu bo już miałyście raz rozmowę czy zamknąć grupę![]()
Pewnie masz rację. To było niepotrzebne, dlatego przepraszam.Często jest tak, że nacechowanie czyjejś wypowiedzi tworzy się tylko w naszej głowie (myśl/emocja/wrażenie). Nie widzimy swoich reakcji wzajemnych, mowy ciała, więc trudno orzec czy ktoś mówi z ironią, czy tylko nam się tak wydaje, ze tak mówi. Ja odebrałam bez żadnej ironii komentarz @black_angel jako luźny, że fajnie, że ty wierzysz mężowi w 100 proc. ale nie zawsze życie jest różowe i nie każdy na 100 proc. zasługuje. I tylko tyle i aż tylea wracając to my tu często naładowane emocjami, bo takie oczekiwania na ciąże z miesiąca na miesiąc wykańcza emocjonalnie i psychicznie, a problemy swoje dokładają i może te nasze reakcje nie zawsze są adekwatne do sytuacji, jak to w życiu... czasem warto dopytać czy np. to było ironiczne czy co to w ogóle było, jak masz wątpliwości bo szkoda psuć sobie nastrój i klimat wsparcia, jaki tu panuje na rzecz negatywnych emocji
![]()
Wyczuwam drugie dno tej wypowiedzinie przyznawaj się nigdzie, że czytasz tutaj też nie jest bezpieczniewidzisz, już Cię @Lady With Cats wytropiła, to trzeba całkiem cichaczem kibicować, bez przyznawania się
![]()