Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A teraz, jak mam mojego maluszka, to mam nadzieję, że dostanie właśnie taką na chrzciny, a jak nie, to chyba sama mu kupię
I jednak najbardziej podobają mi się łyżeczki, a smoczki i grzechotki już mniej...

ja nie wiem co się teraz na chrziny daje bo ostatnio byłam na chrzcinach własnego dziecka prawie 4 lata temu

na siedzaco zje jak jest mega głodny

mój lubi leżec na brzuszku
Na razie daje się kłaśc na moich kolanach (jedno mam ciut wyżej to jest mu łatwiej głowę trzymać ;-))

Spytałam wprawdzie brata, ale odmówili. Bo tak naprawdę co to za prezent?
jej mama jest malarką i sama je wszytskie dla nas namalowała.Wiem ze kosztowały tyle ile ramka do nich ale są dla mnie lepszym prezentem w sensie emocjonalnym niż lodówka i odkurzacz od chrzestnej;-)oczywisćie wszytski prezenty docenia się niezaleznie od wartości w złotówkach ale są takie że zawsze sie bedzie o nich myslało z uśmiechem
Aniołek wisiał nad łózeczkiem Oliwii a teraz wisi nad jej "dorosłym" łóżkiem. Nad łózęczkiem Marcela wisi inny Aniołek.Każde z moich dzieci ma własnego - zawsze tego chciałam i tak jest:-)
Marcel strasznie się ślini jak leży na brzuchu (wysila się) a jeszcze bardziej jak trzymam go pleckami do siebie - uwielbia tą pozycję bo wszytsko dobrze widzi ale najwyraźniej jest dla niego męcząca bo moje przedramiona a nierzadko i stopy bądź podłoga wokół nich po prostu toną w jego ślinie

Pomocy!!
chociaz wczoraj było juz prawie..