Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to zleciało

bo u mnie słomiany zapał

:-)
. Tosia waży 7360
. I ładnie się rozwija
. Pytałam o wprowadzanie nowych pokarmów i wspomniałam o zmianie schematu żywieniowego, to dr potwierdziła, ale powiedział, że wg niej jak mam dużo pokarmu to aby do 6 m-ca tylko mleczko a później gluten i inne przyjemności. Soczków też mówiła aby nie podawać. W sumie decyzje pozostawiła mi. Dała zielone światło ale też wyraziła swoją opinię (czyli wg niej od 6 m-ca). Także chyba jeszcze poczekam
.A co do ząbków to mówi, że na razie nie widać
tyle, że jak jest bardzo marudna Tosia to można jej ulżyć żelem na ząbkowanie.
. Ale co rehabilitant to nowe niedociągnięcie wynajdował
. A co do łapania nóżek, przewracania się na brzuszek, to dzieci powinny to robić do 7 m-ca to jest normą(zapytałam wczoraj o to).Także nie macie się czym martwić mamusie. Mimo, że zostały jeszcze 3 zajęcia rehabilitacji to zrezygnowałam i idziemy na kontrole do ortopedy za 3 tyg i zobaczymy co powie
.
). Oj i pomyśleć, że w weekend powinnam już wskoczyć w strój kąpielowy
. Ale lenia mam totalnego aby się zająć brzuchem. W sumie to jest on w miare płaski ale jak się najem to mi się "rozluźnia". I widać tak jakby początki ciąży

. Oj rozluźniły mi się te mięśnie. W tym roku poratuję się jeszcze pareo

brzuch zakryję;-). A macie może ten zestaw ćwiczeń 
. My do Zakopca jeździmy zawsze zimą. I uwielbiam tam knajpę Adamo mają takie super menu i jakie wielkie porcje za bardzo rozsądną cenę. A zimą to fajnie wchodzi takie jedzonko
(karkóweczka, żebereczka, golonka...mniam
) ktoś tu mówił o odchudzaniu
.

, szkoda że taki krótki jest, no ale mam jeszcze 41 dni urlopu:-) a potem wychowawczy. Mam nadzieję, ze jakoś damy radę finansowo ( kredyt)
a postepy nawet najmniejsze ciesza nas strasznie i duma rozpiera;-):-)

zazwyczaj jemy w "stek chałupie" na krupówkach