He he to mnie urzadzilas ninja ;-) Solennie obiecuje poprawe!
I przyznam, ze troche dziwnie mi sie zrobilo bo przeczytalam w pospiechu i zrozumialam, ze prosisz aby zbojkotowac 'zamieszczanie przeze mnie zdjec' i nie bardzo wiedzialam co ja takiego to zmajstrowalam. Jedna literka a duza roznica;-)
A co do drugiej ciazy to ja bym sie na tak krotka przerwe 3 miesiace do roku nie zdecydowala.Po roku to juz moim zdaniem pikus i zalezy jedynie od sytuacji rodzinnej a przedewszystkim od charakteru pierwszego malucha. Ja wiem jedno gdyby Julek byl inny to zoski by jeszcze nie bylo ale ze mam grzeczne i spokojne dziecko to zdecydowac sie trudno nie bylo. a teraz fakt czasu w bezposrednim kontakcie poswiecam Zosce mniej niz Julkowi ale mala towarzyszy nam we wszystkich zabawach Julka ai julek niezle ja potrafi zabawic gdy zaczyna marudzic wiec mysle, ze nie jest zle. Moge wrecz powiedziec ze nawet lepej niz sie spodziewalam :-)
Mrowa ja ciagle zapominam ale tutaj wszedl na ekrany taki film (nie pamietam tytulu), ktrego bogaterka jest taka dziewczynka troche starsza od twojej Melci ale strasznie mi ja przypominajaca. Za kazdym razem jak widze reklame to od razu mysle o twjej corze:-)