Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hałas tylko robią
to się jakoś secjalnie nazywa ze dla alergików czy po prostu wapń??

i kuferek go góry i tak sie przemieszcza i do tego łapie prześcieradło
i raz dwa to mu idzie wiec teraz juz koniec zostawiania go samego na łóżku

Marcel robi to samo i też by mi zleciał z łóżka gdybym chwilę później wróciłą z kuchniczy ja mówiłam ze mój syn to leniuszek chybz musze to odszczekac
dzis tak sie wiercił po łóżku ze spadł a ja poszłam tylko rece sobie umyc a lezał na środku:-( jak później siedizalam koło niego to jak lezy na pleckach to migiem na brzuchi kuferek go góry i tak sie przemieszcza i do tego łapie prześcieradło
i raz dwa to mu idzie wiec teraz juz koniec zostawiania go samego na łóżku
Niekat to wiadomo dlaczego sie tak ociagaja maja widoki to sie obijaja;-)
ja pije wapn codziennie bo mi lekarz zalecił zeby z kości mi nie pobierało jak braknie no i na starośc mniejsze prawdopodobieństwo osteroporozy;-)
on się juz nawet na przewijaku rpzekręca na brzuszek a dzis 3 razy go w łózeczku po kąpieli przekręcałam na plecy i tłumaczyłam że spi się na pleckach bo tak jets bezpiecnziej i w ogóle a on sie śmiał i po chwily hyc na brzuch
ale na szczeście w kncu do neigo dotarło i teraz sobie patrzy w dal leżąc spokojnie i czeka na sen