• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Basiu i Jamsie najlepszego:-)
Giza Stefanna witajcie:-)
Weronika nie zamartwiaj sie co ma byc to bedzie:tak:zdrówka
Stefanna super ze wypad udany ale cie Zuzia załatwiła;-):-D
ale juz za rok bedziesz u siebie na ogródku oddychac:tak::happy2:

a my jutro jedziemy do nidzicy bede tam tylko pare dni bo w czwartek mamy szczepienie popołudniu wiec mysle ze prosto na szczepienie wróce;-)

reklama
Weronikaa dużo zdrówka dla Ciebie!;-):tak: Widzę, że zaczęłaś zakupy do domku - SUPCIO! Płyteczki na pewno śliczne - jak tylko będziesz miała fotki to wklejaj na odpowiedni wątek!!!:yes::yes::yes:
Mrowa współczuję miesiączki....:-( Ja jeszcze nie dostałam i mam nadzieję, że trochę będę miała luzu, bo wcale za nią nie tęsknię...:no: Przy Zuzi dostałam dopiero po 9-ciu miesiącach, ale widzę, że nie ma reguły...
Giza powodzenia przy przeprowadzce!;-) Może nie będzie tak źle, jak myślisz - w końcu będziecie w nowym, większym gniazdku?! :-)
Ninja, Skaba1, Mamma80 jak tylko będę w domku za tydzień to chętnie się z Wami zobaczę Mamuśki:yes::wink::yes:!!! Planujemy jakiś wypad na długi weekend, ale może się uda?:confused:
Beti mam nadzieję, że główka szybko przejdzie!;-) Ja na migrenę muszę od razu wziąć dwa Apapy i do łóżia co najmniej na godzinkę, bo jak nie to umieram cały dzień....:-(:-(:-(
Darinia widzę, że pięknie Ci Zuzia śpi!:-) Moja Martynka też się w końcu przestawiła i zaczyna spać do 2-3-ej, a potem pobudka o 6-7-mej, więc jestem super wyspana:tak:;-)! Za to w dzień śpi coraz mniej, np. wczoraj ucięła sobie dwie drzemki może po godzince..:dry: Już sama nie wiem co lepsze...:sorry2:

Stefanna przy Meli dostałam tez po 9 miesiacach ale teraz Kondziu juz je inne rzeczy niz tylko cycusia wiec napewno to tez ma wpływ:baffled:
Weronika pochwal sie płytkami:tak: szkoda ze do kuchni wam sie nie udało nabyc ale moze dowioza ?
Darina to sie wysypiasz:cool2:zazdroszcze:sorry2:

Mrowa- nie bardzo mam jak się pochwalić, bo po 1 są na budowie, a po 2 nie mamy aparatu (zepsuł się ostatnio - chyba matryca, więc nie ma sensu naprawiać tylko kupić nowy, a jak wiesz teraz są ważniejsze wydatki);-)A co do płytek, to chyba nie bardzo dowiozą, bo to końcówka była i dlatego w rewelacyjnej cenie:-) Cóż i tak musimy jeszcze luknąć na płytki do łazienek to może i do kuchni znajdziemy podobne:sorry2:
Udanego wypoczynku!

Stefanna - witamy z powrotem, super że wypad się udał i siły zregenerowane :tak: To Cię Zuzia podsumowała :-):-):-)

Ostatnia edycja:
ninja albo zabalowała i odsypia albo się mężem cieszy :-p:tak::-)
Zabalowałam, odsypiam i mężem się cieszę :-p:-p:-p
Na weselu byliśmy do 01.30, bo faktycznie, wolałam z małżonem w domku pobyć (skończyło się porwaną w strzępy bielizną,:-D:-D:-D)
Tymona zawiozłam na poprawiny, ale za głośno dla niego było i jak tylko wchodziliśmy na salę to po chwili płakał :sorry2:
No ale chociaż prezentację rodzinie zaliczyliśmy ;-)
Za weselami nie przepadam - na szczęście boom za nami - w poprzednich latach mieliśmy po 5-6 wesel i to takich, na które wypadało iść..:sorry2:

Dziewczyny, nie martwcie się tak włosami - to wypadają również te, które powinny wypaść w trakcie ciąży, a hormony je trzymały. Mi normalnie włosy garściami wyłażą, apodczas ciąży wszystkie się pięknie trzymały. Teraz od ok. 2 tygodni znów wyłażą garściami:baffled:

No i tak jak pisała Niekat - stosunek przerywany to dla mnie również żadna metoda antykoncepcyjna - przecież wytrysk poprzedza wydzielina, która również zawiera plemniki :cool2:

Giza - wytrwałości i siły Ci życzę - ja się namordowałam przy przeprowadzce w 8 miesiącu ciąży a co dopiero z dwójką dzieci! :shocked2::shocked2::shocked2:

Przepraszam, że nie wszystkie posty ogarnęłam ale jestem jeszcze zakręcona z niewyspania :sorry2::sorry2::sorry2:

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKOW NA KOLEJNE MIESIACZKI ZDROWKA :-)BUZKI
Weronikaa-zdrowka! I super jak juz zakupki do domku robisz ale fajowo bardzo to lubie:tak:
Mrowa -udanej wyprawy:tak: oj ja jeszcze nie mam@ ale cos za czesto mnie ostatnio pobolewa brzunio:zawstydzona/y:
Giza -wytrwalosci 3mam kciuki zeby wszystko sprawnie poszlo ja w ostatnim miesiacu sie przeprowadzalam i z Arkiem oj nie bylo wesolo ale bylo minelo dasz rade buziaczki:-)
Oj nie nie wiem co jeswzcze mialam nap Dominis ogolnie ladnie spi bo od 21-5 pierwsze karmienie a pozniej to jak zawieje od 7 lub 8 juz nie spimy jednak ostatnie 4 nocki to masakra wieczny placz i nie da sobie dotknac dziaselek :zawstydzona/y:
Przez dzien jest problem z ciagnieciem cyca przez to no ale co zrobic :dry:
Arek juz lepiej narazie nie gryzie i przestaje bic ciekawe jaki kolejny etap mnie czeka:sorry2: a tak to siedze na kompie i obrabiam filmik z wesela kuzynowi i czasem swoje foty chodzimy na spacerki i caly czas mamy odwiedzinki raczej nigdzie nie pojedziemy bo funduszy brak ale odkujemy to sobie:-)
Tam cos czytalam o zachodzeniu w ciaze pare m-cy po porodzie hym tak z 3m-ce po to za wczesnie no ale kazdy robi jak chce! Ja postanowilam zajsc 2 raz w ciaze jak Arek mial 3m-ce ale dopiero jak skonczy rok i szczerze powiem ze nie ma latwo Arek jest czasem okropniutki i Dominis jak placze przez dziaselka to wysiadam ale co ja bym bez nich zrobila jest wiecej wesolych chwil i ciesze sie z moich skarbow! Fakt ze jestem zla na siebie jak nie mam czasu dla Arka bo widze ze wlasnie odbija sie to potem na wszystkich dlatego mniej siedze na necie i widze poprawe. kazde dziecko jest inne i moze byc tak ze sie ma 3 i dzieciaki sa super spokojne a inni maja 1 i maja jazdy ze hej wiec podziwiam te osoby co maja wiecej dzieciaczkow rok po roku czy predzej. A organizm fakt powinien wypoczac wiem po sobie ze nawet rok to za malo !!! Odpoczywac bede jak bede stara:-)
Milego dzionka:-D:-)

Dziękujemy wszystkim za życzenia. 4 miesiące temu właśnie o tej porze miałam skurcze parte:-)

MrsF ucałuj Jamesa od nas!

Giza współczuję przeprowadzki, my mieliśmy ostatnią w listopadzie, ciężko było, a kolejna czeka mnie za rok :baffled: ale to już na miejsce ostateczne.

Kasik też tak myślę, ze odpoczniemy sobie dopiero jak będziemy stare ;-)

Weronika szkoda że się aparat zepsuł, musisz od kogoś pożyczyć żeby Nela miała zdjęcia na bieżąco

Stefanna Zuzia pewnie po prostu nie może doczekać się kolejnej dzidzi:-)

A ja pytałam Alę kiedy by chciała kolejnego dzidziusia, a ona powiedziała: jak Basia będzie duża. Bardzo niejednoznaczna odpowiedź, prawda?

ninja - no to poszaleliście hehehe bielizna w strzępach??chyba i u siebie musze wprowadzic posty to będzie goręcej:-p
dziś na bilansie byłam z Oli... wstyd ze dopeiro teraz ale jakoś tak zeszło.No i dostałam kilka porad dot. postawy małej i jej mowy.Ma też duzo chodzić na paluszkach zeby nie miała płaskotopia:dry:poza tym rozwija się dobrze i ma doskonały wzrok:tak:jak skocnzy 5 lat to na szczepieniu będziemy znów sprawdzać postepy w wymowie i w razie czego logopeda:sorry2:ehh no ja wiem ze Oli się pieści i ma niedbałą wymowę i wiem ze się troszkę nieprosto trzyma więc jak widac musze tego porządnie przypilnować.Ale dostała kilka rad od Pani Doktor wraz z naklejkami któe mają jej przypominac o prostowaniu pleców i chodzeniu na paluszkach...:sorry2:ma tez małe szmery w serduszku ale w tym wieku to normalne.Ja do 17 roku życia miałąm i jak twierdzi moja lekarka zarosły się "w ostatniej chwili" bo byłaby dziura no i potrzebnaby była operacja:cool2:
w srodę idę z Marcelem na szczepienie.Powinnam to załatwić co prawda w zeszłą środę ale.... no nie będe się tłumaczyc po prostu się zagapiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:mam nadzieję że nie będa mnie za to rugac za bardzo:sorry2:

reklama
a u nas radość nie z tej ziemi Zuzia w kółko powtarza tatatata a mój mąż wniebowzięty chociaż wie że to nie świadomie ale ciągle się uśmiecha jak to słyszy :-D:-D:-D
pada więc spacer popołudniowy odwołany:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry