Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

po 5 Dominik obudzil sie na mleczko i wstalismy dopiero uwaga o 10.25 dokladnie ale w tyg pewnie sie znowu zaczna jazdy i pobudki o 7-8
mam to samo czasem jestem centralnie wykamana ale mamy wesolo w domku i jak juz podrosna troche to bedzie supcio buzki i przespanych nocek
my dzisiaj leniu****emy i nie spiesze sie z niczym

codziennie wracam do jego boskiego gotowania, co specjalnie mojej diecie nie pomaga, i jeszcze za pieczenie sie zabral wiec ponownie sie zegnam z moja talia
Co tydzien wymyka na zebrania w pracy i wtedy jedno poludnie w tygodniu angielska babcia Dziemika zabawia wiec wszyscy jak narazie szczesliwi.
Było żarełko ziemnaczane w wielu postaciach i duuuuuużo ciasta - a dochód pójdzie na remont sali
zapewne pomogę, bo może być ciekawie
namawia mnie też na zaangażowanie się w wrocławskim Klubie Kangura. Giza czy wiesz coś więcej? Byłaś może na jakimś spotkaniu?
szef coś przebakiwał ze moge rpzeciez isc na urlop ale hahahah niech on taki mądry nie będzie!a potem mi z premii zejdzie no i urlop mi sie zmarnuje.Jeszcze funkcjonuję wiec siedze w pracy.dziś jest spokój bo nie ma paru osób więc nie ma kto mi dokuczac
czy jest taka mozliwosc ze mi cała twarz nie spuchnie???
co rpawda to juz 5 zab którego mi usuwaja ale porpzednie były zdrowe i maiłam wtedy kilkanascie lat mniej
(mam za wąską szczękę i nie mieściły mi się wsyztskie zęby w szeregu tylko chciały sobie boczkiem stanąć)... jak spuchne to biore urlpo na bank.Boje sie troszke ale w drugiej strony ... w koncu urodziłam dwoje dzieci bez znieczulenia to co mi tam ząb
:-)
dalej szura brzuchem po podłdoze ale zato tak sie w tym wprawił ze smiga jak rakieta i podjada nam kwiatki

ostatnio zainteresowały ja dni tygodnia bo musi pilnowac piatku kiedy to ma basen i moze wziaść zabawkę do przedszkola
tym sposobem nauczyła się całego tygodnia

moze Tymonowi nie podchodzi taka metoda i dlateog tak płacze po "zabiegu":-(
oby takich wiecej a jak najmniej smutnych
:-)oby najmniej powodów do smutku a najwięcej do radosci
;-)zdróweczka

Ala na razie to tylko odróżnia lato od zimy
Albo np. nie wiem jak jej wytłumaczyć że rano jest siódma godzina i wieczorem też.