Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przesyłamy buziaki i życzymy zdrówka!
Teraz to będzie biegać po całym domku!
I faktycznie jesteś do mnie podobna, tyle że ja po nieprzespanych nocach, nie wyglądam tak kwitnąco jak Ty...

:-)

kra nie tylko ty bo mój Marcello też świeci gołymi dziasłami![]()
MrsF - Boshe ale z Ciebie pracoholikno ale jeśli robisz to co lubisz ... ;-)

;-)
tylko wciąż mi coś przeszkadza w pisaniu
poza tym dzisiaj ( juz wczoraj) wtorek czyli była moja mam czyli wieeelkie sprzątanie, pranie itd. Na szczęście Zuzia dzisiaj u babci była kochana i dała mamusi wszystko zrobić
No i moje maleństwo jest już prawie całkiem zdrowe, jutro do kontroli i oby rano była ostatnia dawka antybiotyku bo chyba jest on okropny w smaku sądząc po tym co Zuzik wyprawia przy podawaniu.

Wydrukuje sobie te zdjęcie, pójdę do fryzjera ( a wybieram sie w przyszłym tyg) i zażyczę sobie ścięcia a la Ninja
8 zębów??? Nieźle Nelka idzie do przodu.
no i takie cuda wyszukujesz!
a co do spania to ja też farciara - Zuzik lubi pospać ze mną do 9, 10 a nawet 11. Raz to nawet spałyśmy do 11.30

więc nie wiem czy to się sprawdza.

(mąż tak raz wyrywał zęba że płakał jak dziecko, ropa była pod spodem a jakaś młoda pinda stwierdziła że można wyrywać
)
już od jakiegoś czasu. Przynajmniej wszystko jasne a nie jak wcześniej trzeba było się domyślać co tam w majtach słychać 

mam nadzieję że jej tak zostanie

Jakbym miała krzywe to też bym sobie założyła.Ale jeśli ktoś ma skomplikowaną wadę to kosmetycznych nie polecam-słabo się te zamki sprawdzają jeśli trzeba trochę popracować nad zgryzem np.wyciągami-bo tak na marginesie wada zgryzu drzemie głównie w koścu,zęby ustawia się na końcu(żeby nie było nawrotu bo zdjęciu aparatu)-dobra sorry za wymądrzanie-jak coś ninja to rób zdjęcia i wpadaj to ci założę.;-).A tak a propos to super ci w tej fryzurce
Ja też miałam całe życie długie,po ślubie obciełam i teraz chcę zapuścic ale mi nie wychodzi