ninjacorps
Marcóweczka 2008
tylko, że wcześniej widziałam tańsze sporo
ale pod inną nazwą
ale pod inną nazwąObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale pod inną nazwą
...no..z kotem..Więc sorki ale nie odpiszę nic,bo ledwo przeczytałam cos po łepkach
..Muszę ten czas wykorzystać..i biorę się....za...MYCIE OKIEN! widze że nie jestem pierwsza z tym planem..ale niekat zapraszam do mnie..tez przydała by się pomoc;-)..Alex jest u babci juz drugo dzień..dziś wraca..Ponoc baaardzo zadowolony..(ciekawe co babcia znów wymysliła
)... A wczoraj na wieczór moja mama przyjachała..wracała od lekarza..i wstapiła-do dziś:-)Jak Piotrek wróci z pracy to ją odwiezie..
!

strasznie mi żal wtedy tych dzieciaczków:-(

)Ogolnie zrobila ze mnie flejtucha a podejrzewam ze mam czsciej w domu od niej.Byla ze mna kumpela która tez ja troche pojechala bo mi normalnie mowe odjelo ze zlosci.Penie idiotka nawet dzeci nie ma wrr

o takie mam

przy Arusiu to juz od 6 m-ca przesypialismy cale nocki do godz9.00
ale za dobrze bym miala gdyby i Domis taki byl dlugiego snu zycze

W mieszkaniu to małżon mył podłogi a teraz mam biedę straszną jak musze to robić 
mycie podłóg tez choć jedyne czego nie znosze to mycie scian... u nas mamy farbe szorowalną połozoną a jak Oli była malutka to jej łapki były wszedzie
no i ja to na bierząco myłam a raz na lany poniedziałek siostrzenice przylecialy do nas z kubłem wody i chlusnęły na całe mieszkanie (bo mnie ganiały a ja się głupia chowałam po pokojach) i mam do dzis smugi z wody gdzieniegdzie bo niby była czysta ale jednak
i tak trzeba odświerzyc sciany....bo juz 3 lata jak je "używamy"